perjantai 23. marraskuuta 2018

Hömppäilta

Eilen käytiin sukulaistytön kans meedioistunnossa. Viimeiseen asti olin epävarma lähenkö vai en, uteliaisuus voitti. Tupa oli täynnä n.50 henkilöä,
Meedio hikoili valtavasti koko kakstuntisen ajan ja vähän väliä laitettiin läpiveto, Hyytävä kylmyys ei ainakaan nostanu minun tunnelmaa.
Jokaiselle hengelle löyty lähi ihminen, eniten uskoville löyty useampikin "hyvän tuoja".
Henget oli yhtä lukuun ottamatta olleet hyviä ihmisiä jo eläessään. Totesinkin sukulaiselleni, ettei mejän sukulaiset ole samassa paikassa, kuin nuo henget :)
Epäuskoisena menin ja yhtä epäuskoisena lähin.

13 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä on. Onneksi tulit epäuskoisena poiskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Cara! Uskon vieläkin, että kuolleet on toisessa paikkaa, kun me elävät :)

   Poista
 2. Kyllä meedioillassa täytyy kerran elämässään käydä :) jos ei muuta niin mielenkiinnosta meedion tekniikkaa kohtaan. Kyllä 50 ihmisen porukasta aina joku löytyy, jolla on suurin piirtein just sellanen edesmennyt läheinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain RH :) Useampikin innokas ois huolinu saman hengen :)

   Poista
 3. En ole koskaan tuollaisissa illoissa käynyt. Itse taidan tosin olla pikkuinen noita tai meedio :D Joskus kun kuolleet henget käyvät unissani antamassa neuvojaan.

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä sinussa on jotain taikuutta:D Minä en muista paljon uniani, enkä osaa tulkita niitä. Mulle pitäs antaa selkeät neuvot :)

  VastaaPoista
 5. Voi minä en usko enkä tykkää noista meedioista tai ennustajista. Vaatii rohkeutta mennä jos saatu viesti vie mielenrauhan ja elin ikäisen trauman tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään usko noihin, ihan leikkipäällä menin!
   Kaikki "henget" valoi kohteilleen positiivista oloa.

   Poista
 6. No, olipas ollut mukavia ihmisiä ja eläessään ja vielä myöhemminkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kuulosti, Susu! Täällä maan päällä jaotellaan ihmiset ja ilmeisesti vielä tuonpuoleisessakin.

   Poista
 7. voi harni kirjoitin pitkän kirjeen,"joku puuttui kirjotuksiini"
  Minä uskon.
  ..mutta en ihan kaikkeen hömppään:))
  mukavaa marraskuun loppua!!!

  VastaaPoista
 8. Meediot on yksi tapa huijata ihmisiä ja kerätä rahaa,ihminen itse ei tiedä toisesta ihmisestä menneitä eikä tulevia, jos he sattuvat jotain sanomaan mikä osuu tuohon ennustettavaan, on se täysin sielunvihollisen saatanan puhetta meedion kautta.Minun naapurissa asui meedioita, he tekivät hirvittäviä asioita, huone oli mustaan verhoiltu, miehellä oli aina aurinkolasit päässä,pistelivät hakaneuloilla ihoonsa, tappoivat oman koiransa... huh, kaukana tuollaisista meedioista, ihmiset kun etsivät onnellisuutta ja sisältöä elämään, etsivät sitä usein vääristä paikoista ja jopa uskovat ja elävät meedioitten käskyjen mukaan, mikä vie heitä yhä syvemmälle pimeyteen henkivaltojen kuljettamiksi.
  Minä tiedän näistä asioista, en muuten kommentoisi.

  VastaaPoista