torstai 2. tammikuuta 2014

Vanaha ruato

Paiskinpahan tähän kuvia, kun ei minussa (eikä blogissa) tapahtunut mittään uudistumista.
Sain joululahjaks jotenki ääneni takasi, olin joulun jälkeen 5 päivää töissä ja taas kippeyty kurkku. Sanoin ei seuraaville työpäiville. Vuojen viimesenä iltana rämmin kotia jumalattoman paukutuksen seassa. Vuojen ekana aamuna soi herätys kello 5 ja kömpyröin takasi, sillon ei paukahtanu, ku kolome kertaa tulitukset.
Tänä aamuna kävelin puu-ukkona salille ja kävin ruokaa ja lankoja.
Uutta valkosta lunta on satanu hiljokseen muutaman päivän, pakkasta eijoo.
Ylimmässä on Sannanki mainittema Hotelli Aakenus, seuraavana vieressä oleva entinen Hotelli Rudolf, nykynen Hostel. Sitte on ikivanha taksiasema snakareineen, takana uuvempi mäkkäri ja vanaha VR:n talo. Alimmat kuvat on kauppakeskuksesta, Rinteenkulman puolella sininen taivas.

7 kommenttia:

 1. Hyvää vuoden alkua sinulle ! <3
  Kahta ylimmäistä kuvaa katsellessani luulin ensin että vuoden aikana on vanhan tilalle noussut uusi mutta sitten tajusin tsekata taustan...

  Koitahan parannella itseäsi ettet kärsi koko kevättä, taudit kun ovat sitkeässä näinä aikoina.

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla ikivanha taksiasema! Ihan vastahan mie olin nuori ja tuossa oli Pingviini, josta sai hienoja jäätelöannoksia. Sillon oli viikonloppuiltaisin ja -öisin massatapahtuma nimeltään "Koskikadun uitto", jossa tuli joskus ajelehdittua, kun Valsan disko loppui.

  Ei piä puolikuntosena töissä käyä, ette tule kuolemantauti.

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta sinulle ja 'ruodollesi'. Onneksi ei ole kamalia pakkasia ja pystyt vähän liikkumaan. Hauskat kuvat ja se kaupankuusihäkkyrä on hieno. Hyvää vointia sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Äänen saaminen lahjaksi on hyvä juttu!

  Ruato o ku raato, minulla ainakin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin Peppone, Hyvää alkanutta Vuotta!
  Ei näillä minun tai lääkärinkään konsteilla taija parantua, ku hetkeks!
  Sanna-no, niihän se oliki Pinkku! Kyllä yks, jos toinenki on vaeltanu sitä Koskikaun uittoa. Joku sano sillon muinoin, et se pohjosen puoli oli kaupunkilaisten ja etelän puoli maalaisten :D Valsa aiotaan purkaa, joten pitäs ehtiä siitäki ottaa kuva.
  Sirkkis-kiitos samoin, Hyvää Uutta Vuotta! Parempaa vointia sinullekkin<3
  Susu-ihan hyvä lahja :D olet oikeessa, mulla on raatomainen olo:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkaa???? Voi, ota ihmeessä kuva! Siinä Valsan kupeessa on se liikehuoneisto, jossa oli mun äidin pitämä kahvila-ravintola 80-luvun alussa. Se oli silloin nimeltään Iisakki. Sen jälkeen siinä oli jonku toisen niminen ravintola ja joku konttoritarvikeliike tai kopioliike tai joku sellanen. Siellä oli portaat ja ovi suoraa Valistustaloon sisäkautta :)

   Poista
 6. Sanna-Iisakki...en nyt saa päähäni sen nimistä, oliko se toks kerroksessa?

  VastaaPoista