sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sekalaista

Ostin jo aikaa sitten tällasen ns.asentotyynyn. Joskus käytän sitä nukkumatyynynä, vaikka onkin matala. Viime yönä vetelin tuon rouhetyynyn kans 12 tuntia. No, en yhtenäistä unta. Illalla otin magnesiumia ja yöllä yhen melatoniinin, kuitenki sain ajatukset kasaan useilla heräämisillä, ettei menny valvomiseks.
Tänään kävinki salilla, kun sain kuskaajan. Muuten vois kävellä (-26), mut on alkanu käymään henkeen. Tuntuu, että tukehtuu kylmän henkäisyihin ja kasvot on suojattava hyvin.
Nyt saatiin remppakorvausasia päätökseen, kun tuli sähkölasku. Joka ei ollutkaan päätähuimaava, onneksi!
Olen alottanu pakastimen tyhjennyksen, en suurimuotosta vaan semmosen, että rasia sillon tällön. Tulee marjat napsittua ja muutkin tähteet.
Aurinko on näkyny jo monena päivänä, ei vielä ylety matalaan majaani ;)

8 kommenttia:

 1. Tuo olisi varmaankin hyvä tyynyvalinta.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans semmonen styroksrouhetyyny - jossa kyllä tyroksipallerot on painuneet aika pieniksi - ja se on melkeen joka yö kainalossa. Muuten turtuu kädet heti.
  Mie jouduin muuten tuon edellisen postauksen valtakatukuvien kohdalla pinnistelemään tosissani, että muistin edes jotain...

  VastaaPoista
 3. Mistä tuommoisie tyynyjä saat ja mitä siellä sisällä on?

  VastaaPoista
 4. Melatoniini, onks se auttanut sua? Tyyny on tärkee, olipa se sitten pään alla tai kainalossa, ittelläni on untuvatyyny. Monta mallia piti kokeilla ennen kuin sopiva löytyi.

  Maarit, jos mä oikein tulkitsin, niin sä et taida tykätä tunnustuksista, siis niistä kiertävistä? Vaikket tykkäis, niin mä kuitenkin sulle ajatuksessani semmosen annan: Kiva kun olet täällä.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 12tuntisista! Helkkari että ne unet alkaa olla tässä iässä melkein tärkein mielenkiinnon kohde. Että saako ja millaiset.....

  VastaaPoista
 6. Enkuli-hiukkasen isompi vain sais olla.
  Sanna-puutuminen on mullaki pahinta, joutuu monta kertaa yön aikana kääntyilemään. Mulle Sokos ja Leppäluoto oli aikoinaan tärkeitä kauppoja.
  Sirkkis-oman tyynyni ostin työpaikalta, kun edustaja sattu käväseen. Jotain rouhetta se on, mut ei pölise.
  Nettimartta-alotin vasta melatoniinin käytön ja yritän uskoa, et se auttaa.
  Enpä muista olenko koskaan semmosta saanu? Kiitos, otan mielelläni sen vastaan<3
  Outi-kiitos, arvaappa kostautuko viime yönä. Kyllä sai loitsuja lukia, et ois uni tullu! Joo, se on vanhenevien kohtalo, huohh!

  VastaaPoista
 7. Mulla olis yks kuva, josta voisin lähettää sulle jonkinlaisen toisinnon... olisko sulla jotain sähköpostiosoitetta? Meilaa vaikka osoon sannanna@gmail.com! En kehtaa laittaa sitä julkisesti...

  VastaaPoista