keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Flunssaa, ei, flunssaa, ei

Elimistöni on arponu vähän yli viikon, onko tässä kipiä vai ei! Perjantaina oli eka kerran voimat ihan pois ja pysyin peiton alla. Sen jälkeen ollu vaihtelevia päiviä, kurkku on kipeä, rintaan koskee, nokkaa tukkii, päätä jomottaa, palelee ja syän hakkaa, jos yrittää jotain tehä.
Myönnän, että osaltaan on henkistä alakuloa.
Päätin käyvä tänään salilla, tietenki enempiä rehkimättä. Mulla on onneks aerobinen jakso, joka on kevyempi, mut tylsempi.
-15, vaikka on paksussa pilvessä ja heittelee lunta. Eilen oliki aurinkoinen pakkaspäivä.

8 kommenttia:

 1. Paranemista toivottelen. Lepoa ehkä enemmän kuin kuntosalia.
  Mieliala kyllä kummasti vaikuttaa osin flunssaiseen oloonkin, eikös se tartukin helpommin jos ei ole pirteä kuin peipponen ja iloinen. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara! Ihan hyvin meni salilla, jopa piristi vähäsen :) Alakulo olossa kipuilee ainaki minun kroppa joka puolelta.

   Poista
 2. Ota nyt iisisti siellä salilla kuitenkin.

  Talvi on ollut pitkä, tuntuu, että oma selkä on taittumassa ennen kuin talven selkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin iisisti Susu :) Hitailla toistuvilla liikkeilläkin saa tulosta aikaan, mulla kesti 5v tajuta se! Lisää lunta on lupailtu ympäri maan.

   Poista
 3. No se vasta on ärsyttävää, kun ei tiedä tullako vai ei. Mulle nyt viimeinkin tuli, kun pitkään aikaan ei oo ollu muutaku tuollasta arpomista kans sillon tällön. Ei kuumetta, mutta muuten kauhia rönä.

  VastaaPoista
 4. Tuommoista flunssaa on paljon liikkeellä. Minun tutut puhuu kaikki että on väsymys flunssa. Vie voimat ja mieli on kellarissa. Nyt troppia paljon c-vitamiinia ja valkosipulia ja tuoretta inkivääriä ja hunajaa. Tule kuntoon ♥

  VastaaPoista