torstai 2. lokakuuta 2014

Yskä ei tosiaankaan lähe yskimällä

Nyt tää on todistettu, 2 viikkoa on menny lähes tauoitta, yskimällä! Mulla yskä on todellista hevosyskää, ei mitään pientä virkayskää. Välillä vesi lentää silmistä ja yskin tikahtumaisillaan, pyörryttää ja väsyttää. Ei ole niin kipiä olo, että lähtisin arvauskeskukseen, kuulemaan, että tää on virus, ei lääkettä.
Kortisonia, avaavaa, antihistamiinia, inkivääriä, hunajaa, lämmintä vettä, kilottain pastilleja, luontaistuotekaupan "lääkkeitä", sisälläoloa, ulkona hiljaista kävelyä. Tätä yskää en ymmärrä!
Viikonlopuksi ois tarkotus mennä toiseen kaupunkiin...yskimäänkö?

5 kommenttia:

 1. Aika pitkän jatkunut on sun yskä. Kumma jos ei noilla tropeilla toinnu. Oisko sitten jo lääkärin vuoro?

  VastaaPoista
 2. Kollegoita on tosiaan yskäisenä kanssa ja onkin enää ajan kysymys milloin vastustuskykyni herpaantuu hetkeksi. Mutta ei vielä.

  VastaaPoista
 3. Rantis-taitaa olla aamulla meno lekuriin, silmätulehus tuli myös.
  Outsa-mahatautiakin liikkeellä, pidähän pintas!

  VastaaPoista
 4. Luontaistuotteista munkintippoja pullon ohjeen mukaan ja suolapiippu on hyvä. Kannattaa kokeilla. Tuommoinen yskä kuvaa atsman huononemisvaihetta , nopeasti korttisoonia jottei henki tukkeennu. Kokemuksesta vastaavaan on.

  VastaaPoista
 5. Sirkkis-mulla on niitä carmolis pastilleja, ovat hyviä yskänpuuskiin. Vesipiippukin löytyy ja siihen voi laittaa suolavettä. Onneksi nyt on ollut vähän harvemmin näitä kamalia yskiä. Olis tietenki aihetta astmahoitajalle....

  VastaaPoista