sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sammaa

Tässä on vanha kaupungintalo, City-hotellin omistaja osti sen jokunen vuosi takaperin. Entisöi perinteitä kunnioittaen, yläkerroissa on luullakseni asuntoja, alhaalla safariyrityksiä ja ravintola. Nyt tämä muuttuu hotelliksi.                                                                                                                                             Toissapäivänä ilmotin pomolle, et vois haeskella lomittajaa, jään sairikselle. Pomo yritti, josko olisin viikonlopun, sanoin, etten! Lomittaja tulikin alta aikayksikön tutustumaan taloon???!!!! Flunssaa yritteli ja joka nivel on niin kipiä. Eilisen päivän nukuin, kun ei muuhun pystynyt. En lähtenyt päivystykseen hakemaan lissää myrkkyjä, kun niitä on nyt tarpeeks kotona. Tännään pitäs kurittaa vähän lihaksia, jos jaksas tehä ti-pe. Tekstin jaksotus näyttäs olevan päin peetä, olokoon.


7 kommenttia:

 1. On tämäkin ala... kun olet sairaana, yritetään vääntää vain vielä töihin. Ihan kuin hoitohenkilökuntaa ei taudit ja sairaudet koskisi.

  Tuon talon sentään osasin paikallistaa. Kampaajani oli siinä kivijalassa ennen muuttoaan Ainonkadulle. Vaan en tainnut keritä itse siellä hiuksiani leikkuuttaa, kun en muista sinne menneeni... muisti on leikattu vissiin mukana, jos siellä olen käynyt.

  VastaaPoista
 2. Outi-os.hoit.oli ite vasta flunssassa, hänellä se käy, kun lähtee vaan!
  Sirkkis-Kiitos<3 Nuha kait paranee nuhistelemalla :D

  VastaaPoista
 3. tuohon edelliseen postaukseesi, että monasti tehdäänb todella outoja päätöksiä eikä osata ajatella kokonaisuutta ollenkaan, niin kuin nyt tuokin, että pesukone on tosiaan avoinna, saksia siellä sun täällä ymv. just just

  sulla on alkava influenssa, jos kerran paikatkin kipeät. Voi että, mikä meissä ihmisissä on, ettei voida sairastaa tautia pois rauhassa vaan monasti puolikuntoisenakin tehdään töitä. Paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Vilukissi-juu, aina toitotetaan, miten pitää säästää ja kuitenkin ei pietä maalasisjärkeä päässä päätöksiä tehessä.
  Ei onneks tullu flunssaa, nivelet on vieläkin kipeinä, mut eri tavalla.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on varmasti sama influenssa kuin minulla. Flunssa kesti puolitoista viikkoa ja meni vielä lisäviikko, ennen kuin voimat olivat entisellään- Paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 6. Enkuli-kiitos<3 Vastaan vaikken nää kommenttias...se hävis vaan? Töissä vuotaa nenä, olisko siellä jotain homepöpöjä, muuten on vaan veltto olo. Liekkö lentsun syytä......

  VastaaPoista