sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ei kethään, ei mithään

Taas tämä pölyinen kaktus, eri kukissaan kuitenkin. Polvirikko pitää minua vankinaan, ei sillä, etteikö ois tekemistä lähes paikallaankin (sitten vaivaakin ne muut rikot). Eilen sipsuttelin muutaman metrin päässä roskiksella. Tännään näyttäs tuulevan ja on tullu uutta lunta, pakkasmittarikin on tippunu kokonaan maahan.
Neljäs lääkekuuri tälle syksylle ja iso glukosamiinipurkki, joka ei oo Kela korvauksessa. Se tippuu ensmäisenä minun apteekkilistalta, jos ei satu olemaan varoissaan.
Huomisaamuna tietää evakkoon lähön, kuitenki se on tulevalla viikolla. Ens viikolla on 2 työpäivää, eiköhän ne pysty tekemään.
Tytteli, joka kävi hieronta-vyöhyketerapiassa oottaa lääkäriaikaa. Tutkimusten jälkeen otetaan hieronnat uusiks. Olis käynti luontaistuotekaupassa, saisko sieltä jotain yhdistelmävalmisteita, kun lapsen on työlästä ottaa monesta purkista ja muistaa mitä millonki. Miettiä myös vähän, mitä vois ottaa kuuriluontoisesti.
Kuten olen valittanut monessa blogissa, kommaus ei onnistu. Siihenkin löytyy apua, kun vain saan aikaseks.
Mulla sekottaa vielä, kun on molemmat firefox ja google.

5 kommenttia:

 1. No justiin kävin putsaamassa mun roskakommenttiboksin, josta löytyi monta sun kommenttia... en näköjään ollu siellä käyny sitten heinäkuun...

  VastaaPoista
 2. Mie kun pääsen vähän liikkeelle laitan sinulle tuota minun voidetta jolla olen hyvin saanut lihaksia tottelevaiseksi. Voi hyvin ystävä ja laitan mukaan selosteen, kun ei ole lääke vaan mahtava luontaistuote jota ei joka paikasta saa.mutta meiltä täällä sitä on.

  VastaaPoista
 3. Sanna-no, hiivatti! Sinnekkös noon tukkinheet :D
  Sirkkis-mitähän ihmeainetta sinulla mahtaa olla *jännässä*<3

  VastaaPoista
 4. Voimia rakas!
  Kipujen kanssa elämä on hankalaa ja siksipä toivonkin sulle mahdollisimman kevytä polkuja <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Peppone-en ole enää kevytkenkäinen :D
  Kokeilen nyt semmosta ärmäkkää voidetta kuin Linnex.

  VastaaPoista