lauantai 23. maaliskuuta 2013

Rahkapullia ja muutakin

Nokkossämpylöitä, joihin heitin vielä siemeniä. Rahkapulliin tuli valituks vaniljarahka, ei hyvä, vaikka sekotin rusinoitakin mauksi. Ens kerralla muistan hakkee tavallisen rahkan.




12 kommenttia:

  1. Rakastan rahkapullia ja rahkapiirakkaa. NAM,
    Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Vastapaistettu tuoksuu tänne asti! Paas heittäin yks kumpaakin kiiitooos!

    VastaaPoista
  3. Kyllä tänne uppoisi nuo vaniljarahkapullatkin, sämpylöistä puhumattakaan, mums, mums!

    VastaaPoista
  4. En laita ollenkaan pahakseni jos pistät postissa tulemaan ja kyllä, niitä saa laittaa useammankin. Varsinkin noita rahkapullia.

    VastaaPoista
  5. Minunki yksi oppilaista oli tänään tuonut rahkapullia kahvitauolle. En tiedä muuta kuin ,että hyviä oli. Nuo sämpylät ovat varmasti ihania, nammmmm

    VastaaPoista
  6. Enkuli-tykästyin jo penskana äitin tekemiin rahkapulliin, perinnettä on jatkettava :) Kaunista sunnuntaita sinnekkin!
    Sini-otas kiinni :D
    Rasa-valmiina -paikoille-nyt koppi ;)
    Peppone-uskotko, etteivät häviäis välille :)
    Sirkkis-kyllähän noita tuli muutama maistettua, mut sämpytkin oli makoisia (äijänki mielestä):)

    VastaaPoista
  7. Miten tähän aikaan saa nokkossämpylöitä?? Siis toki leipomalla, mutta että nokkosia??

    VastaaPoista
  8. Vilukissi-sokeripussista, kesällä kuivattuja :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos pääsiäis kortista! Aurinkoista Pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista
  10. Sini-ole hyvä ja kiitos! Täällä on ollut upeita säitä, saa nähdä miltä pääsiäinen näyttää.

    VastaaPoista
  11. Kiitos paljon saamastani korttilähetyksestä. Katselen pikku hiljaa jotain sinnepäin laitettavaksi.

    Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    T. Marjut

    VastaaPoista
  12. Ole hyvä Marjut! Ihanaa tiedossa siis :D

    VastaaPoista