torstai 19. huhtikuuta 2012

Ikkunakoriste


Sain viimeinkin kauan haaveilemani ikkunakoristeen valamiiks. Tosin oli tarkotus tehä isompi, mut ainahan tätä voi kasvattaa. Oli kiire laittaa ikkunaan, joten tässä kuvassa ei näy värit, rinkuloissa on eri värejä. Pohjina on ohkaset rannerenkaat. Ulospäin on ainakin ihan kivannäkönen.
Taas on yks työjakso takana, vapun seutuun on viikon verran töitä ja sitten kesäk. alakaa kesätyöt. Toukokuussa yritän pitää vähän vapaata, on kuitenkin taas rankka kesä tiijossa.

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja mukavan näköinen. Käsirenkaat, suurensinkin kuvan...oletko virkannut renkaiden ympärille? Todella mukava!

  VastaaPoista
 2. Hieno idea, millä olet ne yhdistänyt?

  VastaaPoista
 3. vilukissi-kiits, virkkasin puuvillalangalla renkaiden ympäri. Auringossahan ne haalistuu, mut sitten voi lisätä, vaikka helmiä tai tehä uuven.
  sirkkis-siis OLI tarkotus virkata samalla ne yhteen! Jotenkin se vain jäi ja ompelin sitten ne. Lankojen päättely oli se mikä katkas kamelin selän, eli tympi niin paljon, että tuotos jäi pieneks;)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Näyttää myös hauskalta ikkunassa. Oikein hyvää kesän odotusta ja hyvin sujuvia kesätöitä. Z;o)

  VastaaPoista
 5. irene-kiitos! Kesästä tulee hikinen, olipa hellettä tai ei. Yhteen siipeen laitettiin ilmastointi, koska se jää pystyyn, toiset siivet puretaan ja niihin ei panosteta. Koko talon palvelut hajautetaan mikä minnekkin, yksi on jo lähtenyt. Niin loppuu sen talon taru, jonka seinien sisällä on tapahtunut paljon!

  VastaaPoista