maanantai 3. maaliskuuta 2014

Virtapiikki

Sain viimeisteltyä nuo epämääräisen näköset töppöset. Jalassa tuntuvat kyllä ihan hyviltä, mut perästä kuuluu.....sano torventekijä! Pitihän sitä känttyäki vääntää, puskiaislallien aihioita. Täytettä saavat sitten, kun lapsukaiset sattuu olemaan yhtä aikaa kotosalla. Kävelin jopa salilla, lauhaa ja hiljokseen satelee lunta.

9 kommenttia:

 1. Pullat on niiin herkullisen näköisiä... :-)

  VastaaPoista
 2. Minäkin naustiskelin yhden ostetun laskiaispullan verran, hyvää oli. Mukavia tossuja ovatko huovutettuja? Pullat ovat muhevia.

  VastaaPoista
 3. Sieki sanot puskiaislalla :)
  Minunki lallat saa täytettä vasta huomenna, tänään en muistanu ostaa kaupasta kermaa ja sitten en jaksanu enää uudelleen lähtee ostaan.

  VastaaPoista
 4. Siellä näköjään urakoidaan todella. Ihania tossukoita ja maukkaan näköisiä pullia.

  VastaaPoista
 5. Rantis-kiitos, on meikälle vähä liianki herkullisia:D
  Sirkkis-mulla saattaa mennä usiampiki pulla :) Nykyään teen taikinan konneella, kun ei käet kestä alustamista. Tossut on huovutettu, parit jopa kahteen kertaan. Ruskeissa on lisäks ommeltu huovutettu sisäpohjallinen.
  Sanna-se on hienompi muunnos :D Minä teen ehkä 3-4 variaatiota syöjien pyynnöstä ;)
  Enkuli-kiitos;) Kyllä tää on ihan laiskan luetteloa aikaansaannoksista :)

  VastaaPoista
 6. Tuun poikkeen paremmin heti kun ehdin <3

  VastaaPoista
 7. Vai virtapiikki! Sanoisin, että todellinen virran kuormitus meneillään! Hyvännäköisiä ja lämpöisiä tossuja, Hiirolan liukuvärjätystä ainakin osa tehtyjä.

  VastaaPoista
 8. Paimenpoika-pullat on sillon jo syöty ;-P
  Vilukissi-aatteleppa ite, miten paljon teet kästöitä! Tilailen millon mistäki hahtuvalankaa, kun täällä ainoassa lankakaupassa eijoo mieleistä. Yhet on testattu, oli aika naftit, jospa ne siitä....

  VastaaPoista
 9. Siinäpäs on töppönen poikinneen :)
  Ja nyt tekee pullaa mieli...

  VastaaPoista