sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mykät kamut


Parit käsityöt on kulkeneet käsien läpi kuvaamatta ja laiskuuttani saattaa nää amit jäähä suuttomiks. bläähh! Työt on vieneet energian ja ajan ja amigurumien innostus on hiipunut. Kaikki naapurit näyttäs olevan kolan varressa, yöllä on tullu ainaki kymmenen senttiä hyyyvin märkää lunta. Kahlaan ehkä salilla ja alan kehittelemään uutta käsityötä(3 on vaan kesken).

6 kommenttia:

 1. Kivoja ovat vaikka ilman suutakin! :)

  VastaaPoista
 2. Voi nuo ovat söpöjä ilman suutakin vaikka voihan olla ,että saat aikaan nekin kun vähän punttiksella aherrat . Tietysti työ vie voimat ja jaksaminen on sen mukaista. Toivotan sinulle kaikkea keväistä , uusi lumi on vanhan surma, vai hah???

  VastaaPoista
 3. Hauska otsikko. Oli pakko tulla katsomaan millaista porukkaa täältä löytyy. Ihan kivannäköisiä :)

  VastaaPoista
 4. Tanja-kiitos ;)
  sirkkis-jotenkin noille kuuluu vain suu, kyllä ne vielä löytyykin ;) Kyllä näin on, kevät tulee kohisten....
  Kevättä myös sinulle :DDD
  Bullukat-kiitos ;)Otsikkohan ei ollut harhaanjohtava :D

  VastaaPoista
 5. On siinä lystikkäät kamut! Pitäisi joskus järjestää keskeneräisten käsitöiden näyttely, vaikka tänne blogiin. Kun tulisi edes laitettua lappunen keskeneräiseen työhön, millä puikoilla tehty ymv. Huokaus...tai sitten tekee ihastuneena löytöjä keskeneräisistä töistä; monet puikot ja koukut ovat taas löytyneet eivätkä hukan teillä!

  VastaaPoista
 6. vilukissi-näitten suihin aattelin koklata tekstiilitusseja ;)
  Eiei, mie en ainakaan alakas esittelemään keskeneräsiä. Yritän pittää koukut ja puikot hallinnassa, käsken sitten niitä marssimaan parijonossa purkkiin ;D Neulat saattaa joskus olla hävöksissä ja se onkin katastrooffin paikka, ettei tökkää jotain viatonta ;)

  VastaaPoista