maanantai 8. marraskuuta 2010

Valkosta pölyä

nimittäin maassa ja tänä aamuna oli ihan kunnon pakkasaamu, -15.
Viikonlopun yritin hänskätä Miiruskan perheen muutossa. Nyt se ois jo voiton puolella ja huomenna lupasin pikku tyttösille leipoa pitkästä aikaa pullaaki. Sairasloman toinen viikko alko, eikä lonkassa ainakaan vielä oo parantumisen tuntua. Pystyn ehkä kävelemään normaalimmin.
Varasin itsepalvelukirppikseltä loosin neljäks viikoks, meiltähän sitä myytävää löytyy. Ekat päivät on menny ihan hyvin, joten saa taas hinnotella lisää.
Mie oon menninkäinen luonteeltani, joten tykkään siitä, kun on kohta kaks pimiää vastakkain. Kaikille kaunista kaamosaikaa!

4 kommenttia:

 1. Minä joka vuosi tammi-helmikuun vaihteessa kysyn itseltäni, mikä oli se joka piti minut hengissä tuon kaamoksen ajan???? Jos ei ole lunta on täällä vain mustaa ja surullista. Siksi tarvitsen "toiminta terapiaa" koko syksyn. Kuten tiedät sitä on ♥

  VastaaPoista
 2. Mun tarttis kans varata kirppikseltä loosi. Tänään oli lehdessä ilmoitus, että loppuvuosi ja tammikuu 20 €/2 viikkoo. Ei vaan huvittais se tavaroitten laputus...

  Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi Sirkkis, sinulla sitä mielekästä toimintaterapiaa riittääkin. Minusta aika kuluu muutenki tässä iässä niin nopsasti, että jokaista vuodenaikaa saa haikailla perästäpäin.
  Kiitos Sanna! Täällä ois kans yhtä halpoja kirppiksiä, mutta vien tavarat aina tiettyyn paikkaan. Siellä on viikko lähemmäs 30e, mut siellä käy valtavasti ihmisiä. Laputuksessaki on se alku aina hankalaa, yhtä tylsää on järjestää tavaroita(joka päivä).

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen mennikäinen joka oikein nauttii näistä lyhenevistä päivistä! Ihanaa!!! Paitsi nyt juuri elän kenkkua aikaa sikäli että menen suurehkoon leikkaukseen joulukuun alussa, ja toipuminen siitä kestää......Mukavaa ja kivutonta talven alkua sinulle!

  VastaaPoista