maanantai 5. elokuuta 2013

Toisenlaista toimintaa

Heinäkuun lopussa käytiin kattoon Kaunotar ja Hirviö, taivaan hanat aukes jo ennen alkua. Katsomossa oli tosin vähän enemmän porukkaa mitä kuvasta näkyy. Puolentoista tunnin aikana ehti tulla jo kylymäki.
Lauantaina tein hikisen aamuvuoron ja sitten änkesin mökillä parimetriseen villivatukkoon, yhtäpitkiä olivat viholaisetki. Rynnimällä piti mennä etteenpäin ja välillä ilostuttivat kesän viimeset sääsket. Vatut oli huonolaatusia, kun on satanu aika paljon. Eilen samaten aamuvuoron jälkeen haettiin maijallinen punasia viinimarjoja. Vieläki niitä jäi pensaisiin ja mustat marjat on koskematta. Joten torstaina (viimenen vapaa) ja ens viikolla ois tarkotus saaha loput mehuiks.
Olo on väsynyt, haikea ja helpottunut.

5 kommenttia:

 1. Onko teilläkin valli... eikun villivattuja?? Ei kyllä minun nuoruudessani...
  Ja täällä taas väittävät, että on jääny kirpeiksi, kun ei oo satanu.

  VastaaPoista
 2. Ihania marjasaaliita ja kiva talvella niitä nauttia.

  VastaaPoista
 3. Sanna-ainaki viimeset 42v on vattupuskia ollu ja nyt enenevässä määrin :D Maistoin puutarhavattujaki, mauttomia olivat neki!
  Sirkkis-ennemmin omasta kaapista, kun kaupasta :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä villivattuja on, ihania "vaaramia", sanoos äitini. Mutta nyt ne varmaan onkin vettyneitä. Ne ovat muuten ainoita marjoja, joita syön! Ja yhtään ei ole pakkasessa, jotenkin kesä tuli niin nopsaan ja marjakausi meni niiden osalta, ohi. Eikö vaan ookin unet joskus melkoisen outoja!

  VastaaPoista
 5. Vilukissi-vaaramiksi niitä täälläki sanotaan. Niitten kausi on niin lyhyt, että oikein harmittaa!
  Minulla ainaki riittää noita unia, onkohan se merkki siitä, et päässä on jotain toimintaa :D

  VastaaPoista