maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vastaus Enkulin haasteeseen

Kokeilin taas kerran kutistemuovia ja osallistun tuolla tökeröllä piirroksella enkulin musahaasteeseen.
Alla on eilisen -mitä kaapista löytyy paistos. No, sieltähän löytyi päivänsä päättänyt mausteinen ruokakerma, jota jatkoin munamaijolla. Heitin vuokaan makaronipussin lopun, uusien sipulien varsia, porkkanaa ja palviryynäriä. Tuli kyllä tosi hyvää.
Kattelin äskön pihalle ja varpuset oli painimassa, ihan painiotteella pyörivät maassa? Luulis nyt olevan ainakin matoja, kun on satanut. Pikkuinen jäniksenpoikakin on hyppiny menemään, luulis vielä olevan emon hoteissa.

4 kommenttia:

 1. Oi oi miten ihana saattireissukuva ja kiva piirros. Kivaa, kun tulit haasteeseeni mukaan ja onnea Sinulle arvontaani

  VastaaPoista
 2. Ihana piirustus ja ruoka näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Äläs nyt piirrostasi tökeröksi hauku! Sehän on nätti ku karamelli! Mä en muuten hallitse tuollaisia paistoksia, mulla on hirrrrvittävästi mielikuvistusta mutta keittämisessä se katoaa, kertakaikkiaan. Kysy vaan labratuloksesi. Oikein mukavaa juhannusta!

  Laitetaan viestiä...

  VastaaPoista
 4. Enkuli-kiitos, kiitos :D
  Sirkkis-kiitos, kiitos <3
  Vilukissi-kuule yritystä on, muttei taitoa piirtämiseenkään! Ruuanlaitossa olen taantunut aika tavalla ja itelle ei aina viiti laittaa kummosia. Sitte tulee vaan katottua mitä kaapissa on. Hermot ei ole riittäny viestin laittamiseen, kun netti tökkii, murr! Mukavaa Juhannusta teille <3 (mie oon töissä koko jussin ajan).

  VastaaPoista