maanantai 6. toukokuuta 2013

Töitä ja "töitä"

Ainut vihreä mitä eilen mökillä näkyi, oli nää entisen emännän maksaruohot. Kaivelin joskus niitä nurmikon keskeltä ja nostelin kivikasan päälle, eivät tykänny. Nyt ne reunustaa monirotusta kukkapenkkiä, josko ois mieleinen paikka. Heiluteltiin vähän aikaa haravoita, jonkinlainen aukko tuli paksuun lehtikatteeseen. Kävin yhen kottikärrillisen naapurin liiteristä poltettavaa. Kaksi miespuolista henkilöä polttaa vain tietyn laatusta, tietyn paksusta ja tietyn pitusta puuta, joten minä haen kaikki rusut ;D Kävin tarkistamassa muutaman sentin pituset jalopuun taimet (oliko lehmus vai vaahtera), hyvin olivat selvinneet talvesta.Vastoin aikomuksia sahasin muutaman marjapensaan oksanki.
Kotiuduin tarpeeks aikasin, jotta pääsin vielä iltavuoroon ja tänä aamuna kampesin aamuun. Muutama oikea työpäivä ois vielä tiedossa.

7 kommenttia:

 1. Ja täällä on hoitaja ihan laiskana. Mitä nyt miehiä metsästelen.. luvatta näköjään, eikä se tahdo onnistuakaan. Väärät vehkeet vissiin.

  VastaaPoista
 2. Ai sullakin on monirotuisia kukkapenkkejä! Ne onkin parhaita. :)

  VastaaPoista
 3. Kevät kupsuttelut alkamassa ja kivaa kun sääkin on lämpöistä nyt jo 11 astetta

  VastaaPoista
 4. Olet Outsa lomas ansainnut, nauti vaan vikittelystä :D
  Nettimartta-eiks ookki :)
  Sirkkis-täälläkin näyttää +13, liekköhän totta (helistelee pakkasmittaria);D

  VastaaPoista
 5. Meikäläinen on aika huono tällä viherkasvien saralla ja oikeastaan ainoa mitä osaan tehdä on haravointi ja puiden kaataminen. Haravointi alkaa vituttamaan aika äkkiä ja yleensä tulee vedettyä nurin se tontin ainoa suojelukohteena oleva puu ;D
  Nimim.Ei hortonoomia kirveelläkään

  VastaaPoista
 6. Mä ihastuin viime toukokuussa, kun tässä kerrostalossa villiviini teki niin plajon pentuja...istutin niitä omaan penkkiini...olivat kaikki vaahteran taimia. Huokaus.

  VastaaPoista
 7. Peppone-haravoinnin ajaksi minäki tiedän ainakin sata mukavampaa asiaa ;D ;D
  Vilukissi-voi meitä horttonoomeja, vai horkkanoomejako ;D ;D Flunssaa pukkaa...

  VastaaPoista