perjantai 27. huhtikuuta 2012

"Nakkipötkö"

Kuten kaikki arvaa nää on virkattu keltaisten "munien" päälle. Viime kesäinen kanavatyö oottaa kiltisti millon on sen vuoro. Nyt on koukku viihtyny käessä, poikaselle on lapaset kesken, kun eijoo tullu mitattua kokoa. Muutamia lapasia ja sukkia on mielessä, sitten jotain muuta. Kotikatu on sula ja äsken kävi lakasukone puhistamassa sen. Vettä tulee taivaan täyveltä, joten lumet hupenee ja tulvauhka kasvaa. Maa vetää kyllä aika paljon vettä, kun routaa ei oo juur ollenkaan. Viikko on mennyt mukavasti, olin pari päivää lapsenlikkana ja oli mukava huomata, kun osasin opettaa tytön soittamaan pari helppoa kappaletta(nuoteista). Käväsin(tunti) laittamassa äijälle kanavat digipoksiin, minulla ei ole ollu telkkaa vuosiin, enkä tartu vapaaehtosesti kapulaan. Salilla oon käyny kiitettävästi ja korttejakin tuli vähän plarattua, vain vähän. Muu aika onki menny ihmetellessä....

5 kommenttia:

 1. Noi ketaiset munat ovat monelle meistä ollut oikeita inspis juttuja. Minäkin aikoinaan niistä värkkäilin jotain. Tuo sinun nakki-juttu on hauska.Ahkara sinä olet ollut noissa käsitöissäsi.

  VastaaPoista
 2. Olit taas keksinyt mukavaa! Mulla on noita iso paperikassillinen ilman virkkauksia..niitä köytetään aina arpavoitoissa; sisälle laitetaan lappunen ja arpavoiton nimi ja sitten noita on isossa korissa, osa tyhjiä ja osassa voitto. Nykyään niitä on niin paljon, että lainaan niitä 2:lle yhdistyksellekin jo!! Hassua.

  VastaaPoista
 3. Sirkkis-kyllähän nää koukuttaa, aiemmin heitin kaikki roskiin, ettei tuu houkutusta keksiä mittään. Pikku tyttönen keksi jo, et vois tehä koiran. En suinkaan ahkera, on vain ollut enemmän aikaa ;)
  vilukissi-kiitos! Oho, sullahan on valtavat munavarastot ;)))

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska ja kiva idea ja toteutus!

  VastaaPoista
 5. Riitta Sinikka-kiitos, vaikkei vejä vertoja sinun aherruksille ;D

  VastaaPoista