keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Vahinko ja tohelointia

Aamusella soi puhelin ja äijä ilmotti, että hän käynnisti auton ja laitto oven kiinni. Kaikki ovet ja peräkontti oli napsahtanu lukkoon ja avaimet sisällä. Vara-avainta ei ole ja kotiavainkin oli auton sisällä.
Puhelu sisälsi suuren määrän kirosanoja, joita en ala tässä toistamaan. Ehotin, että soittas yhelle tutulle, ei vastannu. Oli soittanu hätänumeroonki ja sieltä oli sanottu, että joutuu rikkomaan ikkunan.
Soitin vähille sukulaisille, tyttö vei äijälle kotiavaimen ja lapset kouluun. Toinen sukulainen sano, et netistä löytyy lukkoliikkeitä (jotka ei vielä olleet auki). Löysin hinauspalvelun numeron, joka päivystää, sieltä löyty apu pienen oottelemisen jälkeen.
Lopun päivää oonki sitte hävenny, miten en heti muistanu, netistä löytyy kaikki.

10 kommenttia:

 1. Nykyajan autot on tommosia. Etenki pakkasessa - vai johtuneeko mun luulo siitä, että just pakkasessa jätetään auto käyntiin ja lähetään sieltä ulos raappaamaan tai jotain. Työmaan pihalla joskus sattunu samanlaista jollekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en osannu kuvitellakkaan, et tuommosta vois tapahtua. Näköjään voi! Pakkanen on varmasti suurin syy, sähköset lukot temppuilee.

   Poista
 2. Kun joku menee pieleen niin sitten kaikki. Ihanasti apua kuitenkin löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on enkuli! Apua löytyy, kun osaa hakea :)

   Poista
 3. Harmittava tilanne, onneksi selvisi.
  Olen koittanut olla tarkkana esim laittaessani autoa talliin, kun nousen käynnissä olevasta autosta avaamaan autotallin ovia. Auton sisällä on kotiavaimet yms.

  VastaaPoista
 4. Joo, joskus ihmettelee, että miten sitä pärjättiinkään ennen nettiaikaa!! Nykyään K.a.i.k.e.n saa/löytää netistä. Tuollainen ei kyllä ole kiva juttu, ei ihme, että ärräpäitä tuli!

  VastaaPoista
 5. Voi vilukissi, miten sitä pärjättiinkään ilman nettiä ja puhelinta! Ei tullu murkkunakaan mieleen, oispa kännykkä tai tietskari(huono mielikuvitus) :D

  VastaaPoista