tiistai 20. kesäkuuta 2017

Tää on kesänen käsityöni, kaulahuivi, vaikka yrittää tuulessa esittää hartiahuivia. Lanka oli hyvin ohutta, onneks tein sen nyt, kun on valoa. Lähtenee syksyllä lahjaksi.
Kuvan oikeessa reunassa on jotain jättikellokukkaa, jota olen yrittänyt siirtää...
....tänne, jossa kasvaa kaikkea, siinä kuitenkaan onnistumatta. Joten luovutan , jokainen kukka saa kasvaa ihan missä haluaa!

10 kommenttia:

 1. Minustakin tuntuu, että kukkapenkkien tekeminen alkaa riittää. Entiset saavat kasvaa siten kuin jaksavat.
  Kesä on aina kaunis, oli penkit kitketty tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitkemiseen kyllästyy, kun joka päivä pitäs olla kuoputtamassa jotain. Nautitaan vaan kesästä Cara, +8.

   Poista
 2. Kauniin huivin olet tehnyt. Minullakaan ei nuo kukkien siirrot onnistu ja olen antanut jo periksi. Saavat kukkia kaikki omilla paikoillaan.(muurahaiset taitavat löytää siemenille parhaat paikat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli, lanka on silkin ja villan sekotusta, tosi mukava neuloa :)

   Poista
 3. Onpa kaunis huivi, klikkasin kuvaa suuremmaksi ja ihailin käden taitoasi.
  Eilen olin Salon taidemuseossa katsomassa Pitsi on pop-näyttelyä, pitsin historiaa nykypäivään asti. Oli upeita luomuksia, huh, virkattua, nyplättyä jne. Monta hartiahuivia myös, kauniita kuten tekemäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Tää oli yllättävän helppotekoinen, taakse olis tullut lyhennettyä edestakaista, mutta tein kokonaan pitsikuviolla. Pitsin historia on pitkä ja yleensäkkin käden taitojen.

   Poista
 4. Ihana huivi ja mukava hartioillakin. Hauskaa juhannusta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirkkis :) Hyvää Juhannusta teillekkin!

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi. Muista kirjoittaa saajalle korttiin, että jokaisella silmukalla olet miettinyt saajaa. Jos vielä teit sen ohuesta langasta, niin työsarkaa on ollut! Anna kukkien olla, missä ovat, mäkin luovutin. Pakkanen ne kuitenkin sitten taas tapaa, heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vilukissi! Muuten ajattelin koko ajan saajaa, mietin tykkääkö hän tämän värisestä jne. :D Eilen mietin mökillä, miten sen tunnelman vois säilyttää talven pakkasiin.

   Poista