lauantai 22. huhtikuuta 2017

Vä-sy

Viikko meni hoijellessa tytönki huushollia. Pitemmän aikaa ollu kummallinen väsymys, viimeset päivät on juilinu päätäki. Se on mulle epätavallista, kivut on yleensä muualla.
Maanantaille olis kirppis, alottelin jo laputusta.
Eilen haettiin keskimäiselle välikausitakki, se oliki hakemisessa. Olen monta kertaa pyytäny, et lähettäs kattoon takkeja, ennenku ne menee. Koot oli menny kaikista sopivan värisistä. Sitte päädyin hiukka naftiin ja järkyn kalliiseen, siitä tuli morkkis.
Ennen vappua on pari työpäivää. Ens kuussa pefit ja spirometria.
Äijälle pitäs olla tukena erinäisissä asioissa.

8 kommenttia:

 1. Äh, kuulostaa raskaalta, väsymys ja päänsärky. Voisiko olla siitepölyallergiaa?
  Uupuneena kaikki jutut tuntuvat vaativan liikaa voimia :(

  Lepoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla siitepölystä ja katupölystäkin johtuvaa! Näin on Susu, raahautuu vaan päivästä toiseen :(

   Poista
 2. Tuo väsymys on kurja vieras. Kyllä täällä ainakin kukkii leppä niin voimalla, että se väsyttää kun ei henki kulje vaikka on monenlaiset allergialääkkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuulee joka päivä, niin sekin kuljettaa kaikkia pöpöjä hengitykseen!

   Poista
 3. Toivottavasti väsy+pääsärky ei oo mitään vakavampaa, mutta pitkään jatkuessaan kyllä inhottava... kun ei siihen auta edes nukkuminen. Tai en tiedä auttaako sulla.

  Miten konnan kilpi muuten paranee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko, että mittään vakavampaa, nukkuminenkaan ei paljon piristä. Tännekkin on kirjotettava kaikki, ettei unohtas mitään tärkiää :)
   RH, Miinan kilpi on parempaan päin, vaikkakin hitaasti. Joka toinen ilta sivelen Betadinea kilpeen. Suola- ja etikkavettäkin vois kokeilla.

   Poista
 4. Minulla on myös outo väsymys ja joku tokaisi jotta on vanhanaikainen kevät väsymys. Meillä on takatalvi ja kylmää. Hyviä jaksamisia sinulle.

  VastaaPoista
 5. Sitähän se voi meillä ollakkin Sirkkis :) Täällä on tullut lunta ja räntää vaakatasossa. Kiitos, samoin sinulle jakseluita :)

  VastaaPoista