On siellä seassa selvästi pyöreitä pullukoita, joista tulee ens pyhänä laskiaispullia. Brownien tein huomista kuopuksen (35v) päivää varten ja Hanna-tädin kakut ihan muuten vain. Muutama viba tuli tehtyä, mut sehän on mulla ihan tavallista.
Aurinko paisto ekan kerran ihan kokonaan matalaan majaani. Päivä oli hyvin keväinen, pakkasta oli vain -7.
Herkullisen näköistä ja makuistakin varmaan:)
VastaaPoistaKyllä ne maistuu, kun niin harvon leipoo :)
PoistaVoi ei, nyt iski hirvittävä makean himo!
VastaaPoistaMinulla on jatkuva makean himo, eikä yleensä taltu kuin suklaalla :)
PoistaOi nam... oon miettiny laskiaispullia, mutta on niin muka vaivalloista alkaa tekeen sitä taikinaa niitä gluteenittomia kumipullia varten. Pataleipää ja pizzaa vois tehä samalla lämmityksellä. Paitsi että pataleipä pitäs olla jo illalla nousemassa...
VastaaPoistaMinun on tehtävä lapsukaisille laskiaispullat, tuskin itelle ees viittisin. Puuron ois voinu vielä laittaa uuniin, mut ei aika riittäny (työttömällä) ;)
PoistaIhanaa sinulla on hyvät tuoksut, kuin leipomossa konsanaan. Minulla viime viikolla kävi ystävätär leipomassa speltti sämpylöitä meille. Laskiaispulla kerman ja hillon kera kuuman teen kyydissä, namskis.
VastaaPoistaPoikanen kysy ekana, kun hain eskarista:" Onko sulla joka kaapissa pullaa, kun niin haisee".
PoistaIhanaa, kun tekin ootte saanu tuoreita sämpyjä. Onhan ne laskiaispullat hyviä :)