sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ei taikaboleroa

Tein ihan yksinkertasen boleron, mittään malliakaan tarvinnu, kun muotoutu neuloissa. Pikku lapsuksia tietenki, mut ihan minun käyttöön sopiva. Kaula-aukkoon kokeilin erilaista virkkausta, mut ei sytyttäny, ihan yksinkertaisella mennään. Kiinnitykseen mulla on erilaisia rintarossija, joten niillä saa vaihtelua. Loput langat käytän ihan isselle, kun on hiukka karkeeta lankaa herkkähipiäisille :)
Eilen tuli runsaasti räntää ja vähän vettäki, ihan sai taas käyttää kolaa. Tänään on ollu pilvinen ja vähän tuulinenki päivä. Olin antamassa noidalle ja kissalle (tosi mainion näköset) vähän taustatukea virpomisreissulla. Kannoin risukimppua, nostelin noidan kaapua, tungin kahvipannujen kansia taskuihin, sidoin karkaavia höyheniä oksiin ja ihastelin saaliita :)

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen bolero, hyvä, että jätit kaula-aukon simppeliksi.

  Vai olet sinäkin päässyt virpomaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Susu-vanhanakin joutuu uusiin tilanteisiin :)
  Sanna-purkamalla oppii, alun silmukkamäärä oli hankalin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Ei mikään tumpelo eikä poropeukalo siellä ole!!! (tulipas saksalaisittain verbi loppuun, heh) Reunusvirkkauksessa on muuten tosi hyvä ns. rapuvirkkaus, virkataan taaksepäin, silloin syntyy sellainen siisti reunus, on tuossa sunkin omassa, itse monasti peitän viimeisen kerroksen virheet tai erikokoiset silmukat tuolla rapuvirkkauksella. Täällä noidat ja trullit kulkevat vasta pääsiäislauantaina, lankalauantaina.

  VastaaPoista
 4. Mukavan yksinkertainen bolero ja sopii moneen asuun ja kesällä helppo hihattomien paitojen olkapäät suojata.

  VastaaPoista
 5. Vilukissi-kiitti, ihan kantapään kautta opetellu niin käsityöt, kun ruuanlaitotkin. Virkkaus oli tämän reunoihin ihan sopiva :) Minä tulin tietämään koko virpomisesta vasta aikuisena, kait tää palmusunnuntai keksintö on ev.lut.
  Sirkkis-tykkään yksinkertaisesta, vaikka tuon kans vois yhistää värikkäitäkin vaatteita :)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis.
  Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Enkuli, kehuista ja toivotuksista, samoin Sinulle Maukasta Pääsiäistä :D Minulla on rauhallista, olen yksin, mut en yksinäinen :)

  VastaaPoista