sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Nonniin

Nahka alkaa palautumaan normaaliks, tuntemattoman tauvin jäliltä. Luulin, et saan kiinteän, sileän ihon, katin häntä sama vanaha ryppynen, veltto nahka sieltä läiskien takaa ilimesty.
Öylisuamuna ennen sian pierasua vääntelin tuon ranssipohjan tapasen. Pohjaksi otin kalenterien kierteitä ja sitte vaan pyörittelin lankaa. Ihan sama mitä lankaa ja solomut ei näy.
Tänään iltapäivällä potkin itteni kaakkuja vääntämään, taateli, porkkana ja suklaamuru semmoset. Yhen kakun jätän itelle, toiset menee huomenna muuvalle. Hassusti näkyy kuvassa leivityksen jälet, oikeesti niitä ei paljon näy. Joo ja tarkotuksella yritin piilottaa tuota yhtä, josta jäi osa vuokaan.

8 kommenttia:

 1. Siis elämä jälleen tervehtyy ja sinä oikein aloit leipomaan. Herkullisia kukkuja teit ja tuoksukin ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Mulla ei muutossa tullut kakkumuotitkaan mukaan kun en niitä kakkuja ole näistä erikoisjauhoista innostunut tekemään. Juuri kylläkin tänään törmäsin keittiönkaapissa pahvisiin kertakäyttövuokiin, joita kyllä nyt muistan ostaneeni mutten olisi ymmärtänyt etsiä jos niitä olisin tarvinnut.

  VastaaPoista
 3. No, hyvä että tuntematon tauti sentään poistuu!

  Ahkera olet ollut!

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo kranssi kun lukulistalla katsoin että ruoriko tuossa on.... jouluruori... että tällä tasolla ja selvinpäin. Pitäis kai hävetä, mutta kun ei edes sitä ymmärrä tuntea.... reps.

  VastaaPoista
 5. Sirkkis-ihan siedettävän makuisiakin ovat, vaikka vähän sovelsin ohjeita :)
  Outi- mitäs sitä häpeilemään, muorille käy ruoriki :) Mulla noita vuokia riittää!
  Susu-minulla on periaate, etten tyhjän takia uunia paa päälle :) Viis päivää tuota kutinaa ja muita oireita riitti tällä erää ihan hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköisiä kakkuja :)

  VastaaPoista
 7. Oot ollut tosi ahkera! Vai pääsi vanha iho ymv yllättämään...sitä on liikkeellä,heh. Kalenterinkiertehiä, jestas miten hyvä idis!!!!! Kaunis kranssi!! Mulla poskiontelotulehdus on saanut aikaan...suurempaa laiskuutta. Huoh

  VastaaPoista
 8. Kiitti Rantis :D
  Vilukissi-oon yrittäny muutaki ahkeroija, mut tökkii, kun lanka mennee välillä niin ohkaseks, ettei tiijä kestääkös se ollenkaan! Köyhä miettii kaiken tavaran tarkotusta ainaki sen kaks kertaa, ennenkun heittää roskiin!! Sinäkö laiska, kaikkea kans, voihan sitä välillä olla hittaalla :D

  VastaaPoista