keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ensilumien esilumi

Koko päivän on tullu räntää, välillä vaakatasossakin. Nyt se on muuttunut vähän lumisemmaksi ja jää paikotellen maahankin sulamatta.
Eilinen järjestetty sähkökatko epäonnistui sekin! Katkos kesti yli tunnin ja meikää nyt ei paljon haitannu, mitä törmäilin tavaroihin. Piti olla liikkeellä, kun ei tullu uni, eikä pystyny lukemaan. Nyt ne sössijät aikoo uusia katkon jossain vaiheessa. Taas saa ihmiset töllistellä pimiätä kaupunkia.

6 kommenttia:

 1. Meidän suunnassa vain kylmä tuuli ja aurinko paistanut. Ei kuitenkaan kovin lämmintä 2-6 astetta. Minä myös kävelen unettomuutta ja kipua pimeässä ja nyt on taskulampun kokoinen led saan vähän valoa. En halua paljon valoa jotten herätä tuota ukkoani.

  VastaaPoista
 2. Ai siellä oikein järjestetään sähkökatkoja. Kylmää on, mutta viikonlopuksi jo lämpimämpää tänne.

  VastaaPoista
 3. Voisivat järjestää sen katkon sillon, ku on selkeä taivas ja täysikuu...

  VastaaPoista
 4. Sirkkis-pitäs minunki viimein laittaa led-lamppu ostoslistalle.
  Rantis-joo, piti olla paljon lyhkäsempi katkos, sähköt ei palanneetkaan vesivoimalla. Kaupat ja lähes kaikki muut sulkeutuivat ennemmin.
  Sanna-kait ne joutuu ennakoimaan, tääki oli tiedossa jo viikkoja sitten.

  VastaaPoista
 5. Vaan pitivät salassa sitä tarkkaa aluetta tai osittain salassa kun töissäkin melkein piti varautua lisämiehityksellä jne. Luulisi että omiin kaupunginyksiköihin joissa ihmisiä hoidetaan öisinkin jotain selkeää tietoa tulisi mutta laittoivat viimein sen kartan muttei selkosanomaa ettei koske teitä.

  Ja täällä sitten ei sähköt menneet vaan onneksi lumet sataa entiseen tapaan ja takapihalla on silmiä koetteleva valkeus joka ei ole kuitenkaan se Herran enkeli. Onneksi sillä mitään sanomia nyt ei siltäkään suunnalta kaivata kun maallisetkin ovat muuttuneen kryptoiksi.

  (nousi sittenkin väärällä jalalla)

  VastaaPoista
 6. Outi-eipä siitä tosiaan ollu alueellista tietoa, sanottiin, et ydinkeskustan terv.keskus ja sairaala jäävät ulkopuolelle.
  Mistähän lie laittaneet lunta tulemaan : D

  VastaaPoista