tiistai 15. lokakuuta 2013

Paljasta pintaa


Yks koivuraukka yrittää pittää lehtiretongin reunasta kiinni.
Eipä synny kynnöstä ennää tällä veltalla, aatralla tai miten tätä haluaa nimittää.

Mökillä ei paljon ollut ulkona kuvattavaa, joten kuvasin vanhoja omia tekeleitäni sisällä

8 kommenttia:

 1. Höh, minä jo kuvittelin näkeväni ihan erilaista paljasta pintaa, otsikko oli harhaanjohtava ;)

  Vai tekeleitä, huh, ei todellakaan! Upeita verhoja.

  VastaaPoista
 2. Ihania verhoja olet tehnyt vanhaa romanttisuutta.

  VastaaPoista
 3. Susu-:D Maa ei olekkaan enää paljas, yöllä on satanu ensi lumen. Ylin verhokaitale on oven ikkunassa. Joutsenverhot on ikkunahyllyjen reunassa ja alin tulppaaniverho on pukuhuoneessa.
  Sirkkis-näitä tuli tehtyy sillon, kun oli nuori ja innokas. Eilen käytiin mökillä kaatelemassa vedet astioista ja todettiin, miten vähän on tullut käytyä...

  VastaaPoista
 4. Jessus sentään nainen muttasunkärsivällisyyden täytyy olla huippuluokkaa koska noita verhoja ei olisi syntynyt ilman suoranaista itsensä kieltämistä ;D
  Oikeesti, ne on hemmetin hienot ja varmasti vaatineet useamman tunnin.
  *Polvistuu silkasta kunnioituksesta*

  VastaaPoista
 5. No, mutta Peppone, nousehan nyt ylös. Laitetaan polvies alle piikkimatto, noooin...nyt on varmasti parempi kunnioittaa :D Tietäsitpä miten paljon mie oon koukkuakin heilutellu elämäni aikana, eikä niitä tuotoksia arvosta ihan oikiasti kukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kiireeni (hulluja nunnia paimentamassa) ja sitä kautta poissaoloni mutta kyllä minä ihan oikeasti arvostan tuollaista käden taitoa ja viitseliäisyyttä joista jälkimmäistä hyvinkin paljon!

   *Nyyhkyttää saatanallisten piikkien painuessa riisitaudin raiskaamien lumpioiden läpi* On sulla muuten komia eteismatto..
   *nyyhkytys vaihtuu aivan käsittämättömän hysteeriseen kirkumiseen sandaalin lipeämisen takia joka aiheuttaa selälleen kaatumisen suoraan piikkimatolle*

   Poista
 6. Kauniita ikkunaverhoja, kertakaikkiaan! Joskus olen löytänyt vastaavia kirpparilta ja ostanut heti pois, onneksi ei oltu viety roskiin! Meilläkin on pylväshaavoissa kaikki lehdet, joita nyt tuuli riepottaa! Aurinko paistaa mutta tuulee..ei vielä räntää.

  VastaaPoista
 7. Täällä on joskus ollut kirppiksellä pikkuliinoja, nekään eivät näytä menevän kaupaksi. Vähäinen ensi lumi jäi maahan, ainakin toistaseks.

  VastaaPoista