sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syheröitä

Kaikki on vinksin vonksin tuossa kuvassa, ei ollut aikaa asetella, kun osa lähti toiseen kotiin. Kissojen heijastin viikset on ihan erilliset, vaikka näyttävätkin "levyltä". Huovutuslapasia olis kohta markkinointiin asti.
Remontti etenee ryminästä päätellen (arkena). Minulla on ihan vanhan ajan sulakkeet ja pari kertaa oon jo polttanu proput, kun pyykkikoneen kans ei kestä olla päällä, kun yks lisäpatteri. Veskinpöntön kävivät imasemassa viimein perjantaina, kun 3 päivää jännäsin millon ääkät on lattialla.
Huomenna äijä tyhjentää kirppispaikan (mulla iltavuoro), loppuupahan vähäks aikaa sekin lisätyö.
Yritän nyt väkertää kaikenlaista pöljää, ennenkun kyllästyn ja siirryn villasukkien tekkoon.

8 kommenttia:

 1. Kyllä nuo ainakin meikäläisen mielestä näyttää ihan muulta kuin syheröiltä. Klikkasin kuvan nimittäin lähempään tarkasteluun noin niinkuin oppimismielessä ja totesin olevani valovuosia jäljessä tästä teikäläisen tasosta :D

  VastaaPoista
 2. Ihania huopalapasia ja nuo viiksekkäät ovat myös ihania sekä kaunis pussukka.

  VastaaPoista
 3. Peppone-minulla on pää enemmän, kun täynnä ideoita, jotka onnistuu enemmän tai vähemmän hyvin. Kässärielämäni on pelkkää harjottelua :D
  Sirkkis-kiitos, yhä vieläkin nuo huopalapasten peukut näyttää hassuilta kuvassa, vaikka olis kuinka käteen sopivat. Kissanaamojen tausta on pelkkää heijastinta, seuraavista teen vähän pienempiä, nää meni tyttösille.
  Yks tuttu vinkkas viime talvena noista lapasista, nyt on lunastuksen aika :D

  VastaaPoista
 4. Aina ihania nuo lapaset! Värit, pehmeys, nam!

  Kissojen viiksissä näyttää olevan heijastinlankaa, millaista heijastinta niiden takana on?

  VastaaPoista
 5. Susu-värit eivät satu aina kohilleen noissa lapasissa, mut eipä se kaikkia haittaa. Heijastimien takana on liimattavaa heijastinkangasta, ommeltavahan sekin on pysyäkseen paikallaan.
  Enkuli-kiitos :D

  VastaaPoista
 6. ei niiden huovutuslapasten värien tarvikaan osua kohdilleen, kun lanka on liukuvärjättyä, niin molemmista lapasista tulee uniikit. Jos yritin katkoa lankaa, että saisin prikulleen samanlaiset mutta sitten päätin, että hauskaahan se on, ettei lapaset ole keskenään samanlaiset. Ja näkeehän niistä, että samasta langasta ovat tehdyt. Nättejä töitä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vilukissi, tiedän, että olet paaaaljon taitavampi ja ahkerampi käsitöissä :D Yritän tolokuttaa sille pedantille puolelleni, ettei kaiken tarvii olla just prikulleen samanväriset.

  VastaaPoista