sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Puikoilta käteen

Lumi on alkanut vauhdilla vähenemään täälläkin, silti tarvitaan vielä käsien lämmikkeitä. Punaiset lapaset on vielä vaiheessa, kun toteutus tökkii. Nyt on otettava aikalisä ja tehtävä jotain muuta välillä.
Käväsin Postcard Gardenin sivuilla ja siellä näytti olevan retromainoskortteja, jos jotakuta kiinnostaa!

8 kommenttia:

 1. Ihania kintaita ja nuo yläkuvan lila-valkoinen raidoitus on ihana

  VastaaPoista
 2. Kyllä saisi taas puikkoja kilisyttää kun tätä toimetontakin aikaa on työvuorojen välissä, mutta nihkeätä on täällä ollut.

  VastaaPoista
 3. Tässä on sellainen homma joka ei meikäläisen ällillä eikä nakeilla onnistu. En vaan tajua koko ompelemisesta mitään ja siitä on hyvä esimerkki se, kun kerran yritin koneella tempaista paikan farkkujen polveen. Hieno paikka ja vallan nahdottomasti kiinni mutta turha siihen punttiin oli mitään jalkaa tarjota kun se oli ummessa polven kohdalta. Hyvä minä, tikkasin sen saakelin puntin niin lujaa tukkoon että sen olisi saanut ratkottua ainoastaan rälläkällä joten heitin sitten nekin housut roskiin.

  VastaaPoista
 4. Täällä onneksi tarkenee jo ilman lapasia.
  Ainakin toistaiseksi.

  Kovin luottavaisesti en vielä suhtautu kevään tuloon ;)

  VastaaPoista
 5. Sirkkis-kiitos! Tykkään itekkin tuon värisistä :)
  Armi-Aika aikaansa kutaki! Mullaki mennee aikaa turhaan haahuiluun, mut mitäs tuosta :D
  Se on Peppone semmonen juttu, et harjotus tekkee mestarin. Ompele-pura-ompele, sama juttu virkkauksen ja neulonnan kans ;D
  Susu-täälläki tarkenee just ja just aurinkoisena päivänä. Tänään oli niin hurja tuuli, ois saanu olla kaks toppatakkia päällekkäin, hrr!

  VastaaPoista
 6. Ihastuin isosti noihin mustavalkoisiin yläkuvassa oleviin lapasiin. Kauniita muutkin, mutta ne lapaset puhuttelivat. Kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Enkuli :)
  Vilukissi-nuo on jämälankatuotantoa :) Tein näitä tytöntytöille ja osaan tuli kasvunvaraakin, kommentteja on:"liian isot","peukun juuri painaa", "kutittaa" jne.

  VastaaPoista