maanantai 19. marraskuuta 2012

Marraskuu

Kun kattoo taivaalle, on niin keväinen näky. Laskee silimänsä maata kohti niin näyttääki jääkaudelta! On tätä talaven tuloa harjoteltu muutama kerta, liekkö jo onnistus kohtapuolin. Takana on kuitenki kävellen tehty, onnistunu salireissu pitemmän kaavan mukaan. Työt on tehneet oharin minun kohalla, no mitäpä töistä! Mitä nyt rahapussi valittaa tyhjyyttään!

4 kommenttia:

 1. Olen seurannut säätietoja sieltä sinun suunnasta. Siellä oli välillä jo oikeakin talvi. Vaihtuu nykyisin joka hetki ja meilläkin eilen vain vettä ja tänään aurinkoista.Kylmä viima tuntuu menevän sisuksiin asti. Kulje varoen jottet luita säre liukastellessa.

  VastaaPoista
 2. Harmi, että se rahapussi on nini ahne ravinnon perään...

  Ihan hyvä, että talvi vasta harjoittelee!

  VastaaPoista
 3. Aioin lähteä verikokeeseen aamula...katoin ulos; sataa tihuutti...päätin, etten emnekään, ei sieltä terkkarista kuitenkaan kukaan peräänkään soittele, heh, ei ne huomaa vaikka pinnaankin. En kertakaikkiaan halua fillaorida sateisessa pimeässä aamussa sateenvarjon kanssa. Voit itkut tätä aikaa. Rahapussinkin osalta.

  VastaaPoista
 4. Sirkkis-vois tulla se oikee talavi takasin. Miehän olen hyvin, hyvin varovainen ;)
  Susu-mulla ainaki on ahne rahapussi ;) Harjottelutalaville MRRRR!
  Vilukissi-sunnuntaina tuli täälläki vettä oikein losottamalla. Nyt on kirkas aamu, -5. En uskalla syyskuun jälkeen ajatellakkaan pyöräilyä!

  VastaaPoista