tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tuubi ja amigurumejaIsompi konna on ihan eka kokeiluni amigurumeista, nää on ollu suunnitelmissa kauan ja ostin jopa toisen ohjekirjan. Tuubista tuli mielestäni ihan kiva ja nyt on työn alla itelle punasävyinen. Luulen nimittäin, että syksyn jälkeen tulee taas talvi ;) Nyt alkaa toppis olemaan liikaa keskipäivällä, mutta varovasti siirryn välikausipukuun, kröhöm, vaikkei minulla sellaista olekkaan ;) Eilen oli niiin väsy päivä ja luulin kamalan flunssan iskevän. Kävin kuitenkin 4 tuntia töissä, nyt tuntuu olevan energiaa, mut on kurkku kipiä kuitenkin.

5 kommenttia:

 1. Voi suloisia nuo amigurumejat. Olen niitä ihaillut ja ajatellut , sitten kun en muuta jaksa niin voisin tuommoisia tehdä mummuille lahjaksi. Sopisi hyvin käsiin ja olisi kuin pieni käsijumppari kun sitä pitelee, Suloisia.

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo amigurumit. Samoin tuo tuubi on kauniin värinen.

  VastaaPoista
 3. Ihania amigurumeja! Onko tuubisi patenttineuletta vaiko aina oikeaa? Tein valokuvatauluja ja nyt on taas sormien nivelet kipeät ja kutoakin vielä pitäisi. Itse en pystyisi tekemään noita pieniä virkkaustöitä. Kuuntele itseäsi, nyt on liikkeellä kamalaa influenssaa!

  VastaaPoista
 4. sirkkis-kiitos ;) En ole oikein näpertelijä ja näissä yllätti se, kun kaikki osat tehtiin erikseen. Kannattaa kuitenkin kokeilla ;D
  enkuli-kiitos, tuubista tuli valmiiksi värjätyllä langalla hienosti kuvioitu ;D
  vilukissi-kiitos ;) Tuubi on ihan 2o, 2n, tykkään, että mitä kuvioidumpi lanka sen yksinkertaisempi malli. Samoin, kaikki näpertely kipeyttää, mutta myös palkitsee. Täälläkin on ollut paljon rajua infulenssaa, yritän olla hissukseen tämän viikon ;D

  VastaaPoista
 5. Heippa ystäväni käy katsomassa mitä sinulle on blogissani <3

  VastaaPoista