sunnuntai 26. helmikuuta 2012

AneemistaSoihtuköynnös jaksaa vaivoin pukata viis kukkaa ilokseni.
Käsityörintamalla on tuubi kesken, sitä en vielä näytä. Tein aurinkolapaset ja molemmille tyttösille kämmekkäät tuohon kevään korvalle käytettäväks.
Tänään oli aurinkoinen päivä, mutta kylmä pohjostuuli. Tarettiin kuitenkin ulkoilla vähän aikaa, tytöt(6-31v) ja yks pienempi poikanen laskettelivat liukurilla ja välillä luikuriakin. Yks huimapäistä kiipes puuhun ja toinen putos puusta oksan kans.
Kivaa oli ja huomenna alakaa parin viikon työt.

4 kommenttia:

 1. Mun pitäisi kanssa saada nyt jokin roikkuva kasvi...siitä tiedän aina, milloin kevät alkaa, kun haluan ehdottomasti uuden amppelikukan! Kauniita käsitöitä. Helmillä saa nopeasti aivan erilaiset kämmekkäät, rannelämmittimet kuin olisivat ilman helmiä. Olipas vaikeasti sanottu. Pienet yksityiskohdat tekevät tavallisestakin jotain erikoista ja näppärää!

  VastaaPoista
 2. vilukissi-se onkin hyvä kevään merkki ;) Tässä kämpässä on huono karma kukille, olla möllöttävät vaan, eivätkä kuki. Pikku tytöt tykkää kaikesta kimaltavasta, vai onko se bling-blingiä :DD

  VastaaPoista
 3. Vai että soihtuköynnös tuo kukka. Mullakin tuppaa pintaan halu ostaa kukkia, mutta kun en jaksa kastella niitä niin en voi ostaa. Mulla on semmonen periaate, että vastuulleen ei saa ottaa mitään elävää, mitä ei ehdi, tai jaksa hoitaa. =9)

  VastaaPoista
 4. Irene-minun päätelmäni on soihtu- tai tuliköynnös. Hyvin kaunis kukka, jos jaksaa tehdä joka varteen kukkaryöpyn.
  Sulla on hyviä periaatteita ;D

  VastaaPoista