torstai 26. tammikuuta 2012

Koukulta


10 perus sytomyssyä, kysyn LKS:n polilta tarvitaanko siellä, jos ei lähetän muualle.
Taas olis mummolla vientiä työelämässä maalis-huhtikuun aikana, kysellään jo kesäksikin. Harmi vain, kun kaikilla on tarve samaan aikaan.

8 kommenttia:

 1. Varmaan saat myssysi sinne, uskon, että tarve on loputon. Valitettavasti! Hienoa, kun teet. Mekin keräämme ja teemme täällä!

  VastaaPoista
 2. Totta, tarve noille myssyille ei katoa.

  Tuo yhtäaikainen tarve työnantajan taholta on valitettavan totta, hyvä että tärppäsi.

  VastaaPoista
 3. Hienoa kun teet myssyjä ja niitä valitettavasti aina tarvitaan. Mukavaa kun töitä on niin elämä maistuu paremmalta.

  VastaaPoista
 4. Hauskasti aseteltu kuvaan ihastuttavat myssyt!

  VastaaPoista
 5. vilukissi-näitä on nopsa tehä ja on mukavaa, jos voi samalla antaa pienen ilon.
  Susu-yritän "roikkua" yhdessä työpaikassa ja sen mukaan käyn muualla.
  Sirkkis-yritin tehdä näistä vähän isompia myssyjä, kun luin, että nimenomaan niitä tarvittais. Viihdyn kyllä kotonakin, mutta on ihan mukavaa käydä töissäkin ja lompsakin tykkää ;)
  Riitta S-kiitos, kukin taidoillaan ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä kans Akat teköö näitä sytomyssyjä kansalaisopiston käsityön virikekurssilla. Kertoovat jotta he oli kysynehet TYK:sitä, jotta pitääkö myssyyllä olla joitakin erikoosvaatimuksia. Sieltoli sanottu, jotta kaikki käy, mutta oikeen erikooset ja näyttävät mallit ei taharo kelevata käyttäjille. Molin vähän hämmästyny, kun ajattelin itte valittevani semmoosen oikeen värikkähän ja ruusatun jos joskus tartten sytomyssyä. Taitaa se kuitenkin olla niinkin, jotta jos on oikeen sairas ei jaksa ensimmääsenä innostua väriistä ja kruusauksista.
  Hieno juttu kun jaksat teherä tätä hyvää työtö. =9)

  Tuosta mummujen työnteosta vielä. Se on aika jännä, että työelämä tarttoo meitä vanhoja vielä niinkin palijo, jotta nuorimmat rupiaa karehtimahan. =9)))

  VastaaPoista
 7. Irene-minä tykkään useinki tehä ihan yksinkertaisia käsitöitä(kenties laiskuutta). Näitten myssyjen kohalla oon ajatellu, jos jotain käyttäjää alkaa väsyttämään, niin köllähtää vain sänkyyn, ei ainakaan koristeet paina.
  Minä oon siksikin suosittu(kröhöm) lomittaja, kun lähen tekemään ihan yksittäisiä päiviä, enkä oota niitä pitkiä jaksoja. Lyhkäset lomitukset ei väsytä niin paljon.

  VastaaPoista
 8. Sulla on Lissukka ihan oikiat asenteet. =9)))

  VastaaPoista