perjantai 26. elokuuta 2011

Kesätyöt loppuu

Eipä sitten laiteta kuvia, kun ei suosiolla onnistu.
Ikkunaremontti on onnistuneesti päätöksessään, kämppä on siivottu muilta osin, paitsi kaapit on siivoamatta ja ulkoikkunat pesemättä. Viimeiset marjat on mehustettu, puolukat on vielä keräämättä.
Minulla on 3 päivää töitä, joista olen 2 sairiksella. Eilen vakituinen laikkari perehytti seur.sijaista ja "määräsi" minut peruspesemään kaikki vessat. Yritin ehotella kompromissiä, eikö vähempi riittäs. Vastaus oli: Meillä peruspestään kaikki samana päivänä (8kpl). Okei, minähän alotin kiukkua kiehuen siivoamisen, vauhti hijastu kolmen vessan jälkeen. Totta puhuen en pessyt kaikkia. Tänä aamuna heräsin päänsärkyyn, kurkkukipuun ja rintakipuun. Syy oli veskien homeongelma, joka tiijetään, muttei tunnusteta. Minulla oli toinenki vaiva ja kävin terv.hoit. Ip. saan lääkkeet.
Kerroin os.hoit. eilisen "simputuksen" ja oireet, no homeen mainihtiminenhan aiheutti vain lievää vääntelehtimistä. Menin kahvihuoneeseen, jossa tiesin toisten laikkarien olevan. Os.hoit tuli meleko suivaantuneena kysymään aamuvuorolaiselta, tekiskö hän pitemmän päivän. Meikä oli siinä vaiheessa ilmaa. Luulen, ettei minua ihan vähään aikaan pyydetä sijaiseks ja ihan hyvä niin. Hoitajat on sillä osastolla ihania, mutta vakilaikkarit saa käyttäytyä miten lystää.

6 kommenttia:

 1. Outoa toimintaa, ikävä työpaikka tuollainen.

  Paranemisia.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka inhottavia ovatkaan joidenki käytös. Onneksi kohta loppuu se osaston työ. Sinä olet ollut aika ahkera kun olet kotisikin saanut niin puunattua jo. Meillä ei vielä ole ees syyssiivoja aloitettu.

  VastaaPoista
 3. Ikävää käytöstä :( Just tuollanen pilaa työilmapiirin. Onneksi pääset pian pois sieltä...

  VastaaPoista
 4. Susu-kiitos. Arvaappa onko siellä sijaiset vaihtuneet, hankalin vakituinen, kun on vielä lomalla??
  Sirkkis-syynä on heikko johto. Yksi "kidutettu" laikkari jaksoi ihme kyllä oikealle eläkkeelle?! Samalla tuli siivotuks, kun puoli huushollia oli tyhjänä..no veihän se voimat. Toistaseks nousen, kun Feniks lintu tuhkasta ;D
  Sanna-kyllä paha kello kauas kuuluu. Nyt siellä tulee muutoksia, kun hankalin laikkari jää ja tulee 2 uutta. Toivottavasti vahvoja luonteita!

  VastaaPoista
 5. Älä ny hyvä immeinen terveyttäs menetä moisten asioiden takia. Hometta on monissa laitoksissa, kuten kouluissa. Ei auta vaikka sanoo, että mulla menee ääni ja henki loppuu (astma). Sinne on vaan sekaan painuttava. Tuu pian terveeks!

  VastaaPoista
 6. Nettimartta-terveys on menny jo ;Minusta alkaa tuntumaan, että hometta on joka paikassa. Tuo työpaikka on osin säilynyt sodan tuhoilta ja vasta vähän aikaa sitten oli päättäjät sitä mieltä, että se puretaan ja tilalle rakennetaan luksus asuintaloja. Sehän on tosi kauniilla paikalla joen rannalla. Tiedä sitten mikä on lopputulos?

  VastaaPoista