lauantai 4. joulukuuta 2010

Joulun tuoksua


Leivoin pienen erän pipareita, torttuja(omena-kanelitäyte), taatelikakun ja hedelmäkakun. Toiset jaoin äijän kans, mut hedelmäkakun jätin itelle. On vähän aneemisen näkönen, kun mulla ei nouse tuo kakku muhkeaks niinku jotkut muut. Lopuks laitoin uuniin ruispuuron, heitin sekaan vähän puolukkaa.
Enkeli on kuvassa siksi, kun tuli kamala hinku kokeilla virkata Paperisilppurin pakettinarusta/langasta ja niin synty enkeli entisellä mallilla.
Täällä satelee hiljakseen lunta ja pakkasta on -15.

7 kommenttia:

 1. Nam, kakku ihan itselle!
  Virkattu enkelisi näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Oho, teillä oikein herkutellaan. on se kivaa kun osaa leipoa. Minä en osaa joten ei saa mitään noin omatekoista.

  VastaaPoista
 3. Susu-jep, asutaan omissa koloissa, niin jaan äijän ja tytön kanssa leipomuksia. Luulen, että tuosta kakusta menee puolet tytölle.
  Sirkkis-olen onnistuu/ei onnistu-leipuri. Niin kauan, kun on tarvetta leivon, nykyään huomattavasti vähemmän kuin ennen. Ensimäisiä kertoja käytän kaupan piparitaikinaa, laiskuuttani.

  VastaaPoista
 4. Onpa herkullisen näköinen kakku ja ihanainen enkeli.

  VastaaPoista
 5. Enkuli-kiitos, enkeleitä olen virkkaillut eri värisinä, vaikka ne valkoiset kulta- tai hopeareunoin ovatkin kauneimpia.

  VastaaPoista
 6. Wau! Tämäpä kiva idea ja hieno toteutus! Nyörin valmistajan blogissa on muuten lisäideoita: http://whiskergraphics.com/blog/ Mukavaa joulun odotusta!! :)

  VastaaPoista
 7. Pau-tulikin napakka enkeli. Vois ajatella kukkien virkkaamista heijastinnauhan kera. Samoin sinulle lupsakkata joulun lähestymistä!:D

  VastaaPoista