perjantai 27. elokuuta 2010

Höpelöllä on hyvä mieli

Nimittäin kävin eilen kuntotestissä ja yllätin ihteniki. Mahalihakset tiesin huonoks ja siitä sain keskinkertasen, kyykkääminen loppu polvikipuun. Muuten oli erinomaista ja hyvää. Tietenki ois vielä paremmin, kun olis säännöllinen liikuntaharrastus ja paino vähän alempana.
Tämähän lähti siitä, kun mainihin lääkärille, etten jaksa työpäivän jälkeen lenkille, kun oon 7-8 tuntia liikkeellä töissä. Lääkäri epäili, että mulla on huono lihaskunto ja siitä aiheutuu nivelrikkokivut?
Maanantaina, kun sain kortisonipiikin ja Arcoxia lääkkeet, sain kuulla, että joskus on nivelpussitulehduksella ja nivelrikolla yhteys. 3 viikon päästä voin hakea toisen piikin ja luulen, että siihen löytyy aihetta. Ens viikolla jatkuu työt ja aika rankat työvuorot näytti olevan.
Syksy etenee, osittain näkyy puissa keltasta ja päivätkin on viileitä. Nyt on vaan kuivempaa mitä kesällä.

Irene-niin teillä on kaikki aikasemmin valmiina ja pitempi kesä.
Pau-enpäs kyllä tienny talla nimitystä. Minusta talla on kiila....

1 kommentti:

  1. On se hyvä, jotta oot saanu kortisooni piikin polovihis. Mäkin sain silloon, kun ensimmääset polovikivut ilimaantuu ja pärijäsin pikkuusen toista vuotta hyvin niillä piikiillä. Mutta sitten polovi tekikin sellaasen topin, jottei siihen mikkään piikit enää tehonnehet. Son hiano tunne, kun saa kuulla, jotta kunto on hyvä. =9)

    VastaaPoista