tiistai 2. tammikuuta 2018

Toka

Käsityöt vähenee vaan. Harmaat lapaset on tytölle, väri on toivottu (sävyt ei ), muuten tein ihan omasta nupista. Kirjoneuleesta ei tule mulla ikinä täydellistä. Oikean puolimmainen on kuplalapasen hauska nurja puoli.
Vuoden eka postcrossing kortti tuli Puolasta.

11 kommenttia:

  1. Tosi hienot lapaset!
    Mä ostin jokunen vuosi sitten Turkin reissulla yhdet lapaset sellaiselta vanhalta mummolta ja ne ovat vieläkin kuosissa vaikka oon pessyt niitä koneessa eli kait se kertoo jotain hyvästä työstä.

    Sitten niihin sun kommentteihin, tästä piti jo viime kerralla tulla sanomaan. Ne ilmiintyy jostain syystä roskaposti-osastoon ja kun ruksaan "ei roskaposti" - kohtaa jolloin niiden pitäisi siirtyä "normaalien" kommenttien osastoon, niin ne häippää saman tien. Laitoin asiasta ylläpidolle viestiä mutta sieltä ei ole mitään kuulunut. Olen tosi pahoillani tästä mutta kyseessä on puhtaasti Bloggerin moka eikä mun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Caran blogissa on ollu samaa ongelmaa, kun käytän googlea. Heti, kun kirjaudun ulos kommentti häippäsee.
      Jossakin toisessa blogissa sitä ei tapahdu!

      Poista
    2. Hämäriä ovat Bloggerin tiet mutta toivotaan että ongelma on poistunut Paimentolan osalta. Toisaalta äsken huomasin että sun kommenttisi tuli toistamiseen Windowsin s-postiin mutta edelleenkään Gmailin puolella ei mitään. Omituista, etten sano.

      Poista
  2. Ja hei taas!
    Lievän raivon vallassa aloin selvittelemään asiaa ja koska Gmailissa ei näkynyt jälkeäkään sun kommenteistasi, päätin katsoa jälleen windowsin oman (10) s-postin ihan vaan siltä varalta että siellä pitäisi näkyä samat asiat kuin gmailin puolellakin ja jep, sieltä ne löytyivät (nämä kaksi viimeistä) ja ne ovat nyt julkaistu. Viimeksi niitä kommentteja ei näkynyt missään mutta nyt kun nämä kaksi viimeisintä on saatu julkaistua, niin toivon totisesti että ne päätyvät jatkossa sinne minne kaikki muutkin ja tämä ongelma poistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OP: Minun blogissa oli sama ongelma Maaritille kommenteilla, roskapostiin menivät. Mutta nyt on tulleet oikein viimeiset. Bloggeri oppii, kun siirtää roskapostista normaaleihin kommentteihin.

      Maarit: hienot lapaset!

      Oikein hyvää alkaneen vuoden jatkoa!

      Poista
    2. Joo, toivotaan että niin käy myös Paimentolan tapauksessa. tsoin Blogger hävitti ne heti kun klikkasin "ei roskapostia" mutta nyt kun sain ne muuta kautta julkaistua, niin luulisi niiden seuraavan kerran näkyvän normaalisti.

      Poista
    3. Kiitti Cara!
      Mukavaa vuoden jatkoa sinullekkin!
      Olen vieläki joutunu kikkailemaan kommenttien kans sinunki blogissa...paljon en osaa, mut jotain.

      Poista
  3. No katoin jo, että sulle on käyny niinku mulle parikin kertaa, että tulee kaksi saman käden lapasta, mutta sehän onkin nurin päin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toistaseks tullu eri parit...eihän sitä koskaan tiijä :)

      Poista
  4. Vau, osaisipa tuollaista kirjoneuletta! Tai ylipäänsä neuloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoneulehan on heleppoa, mut tasanen jälki onki vaikeempaa :) Sinähän vuorostaan virkkaat, vaikka sun mitä!

      Poista