lauantai 1. huhtikuuta 2017

Uutta tuotantoa

Ensimäinen vaihe valamis, laadukkaita, moderneja palvelukotiasuntoja. Caritas johon tulee omat lääkärit, ruokala, jossa ulkopuolisetkin voivat käyvä syömässä. Mitähän kaikkea vielä tuleekaan, kun tyhjää tonttia on vielä paljon Lapinkatu-Koskikatu-Kairatie kulmauksessa.
Yksi hoivavuodeosasto on muuttanut taas nimeä arviointiosastoksi. Väistämättä minulle tullee arvioinnista mieleen ketä kannattaa hoitaa, ketä ei.. Kaikilla ei ole varaa palvelukoteihin ainakaan yksityisiin, kaupungissa on kaksi akuuttia osastoa, yksi kuntoutusosasto, kaksi hoivaosastoa, arviointiosasto ja dementiaosasto.

6 kommenttia:

 1. Geriatrinen arviointiosasto...jeps, isän kohdalla se tarkoitti sitä, että kotiutettiin ja nopsaan. Tämä siis julkisella puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että monen kohdalla se on aivan samaa, kotiuttaminen.

   Poista
 2. Aina arvioidaan. Ensin koulussa ja työelämässä ja sitten vielä vanhuksena. Voin uskoa, että noissa uusissa kuukauden vuokra palveluineen hipoo taivaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on jatkuvaa syynäämistä :) Pelkkä vuokrahan on kohtuullinen, siitä lähtien luultavasti hyvän huomenen toivottaminen jo maksaa.

   Poista
 3. Enimmän osan elämästä pärjää, jos on arvioitu parhaiden joukkoon, ja ehtoopuolella saa ehkä palkinnon (hoitoa) jos arvioidaan huonoksi...

  VastaaPoista