perjantai 22. huhtikuuta 2016

Hoitoa vai

Veljeni kävi viime viikolla yhen yön Oulun reissun. Edelliset viikot on ollut tosi huonossa kunnossa ja sen takia kuvattiin kiireellisenä Oulussa pää. Päästä ei löytynyt tulehusta, eikä kasvainta. Sen sijaan oli tajunnan taso alkanut laskemaan, oli todettu vahvojen kipulääkkeitten liikakertymä, samoin antibioottien (annetaan kuumeiluun) ja kuivuminen. Ite ei muista reissusta juurikaan mittään, jonkinlaisia harhoja vain. Eilen oli käyny ite käytävän vessassa yksin, samoin suihkutellu ittensä ja syö ite, mitä pystyy syömään.
Oys:n lääkäri oli suositellut uutta syöpälääkettä voinnin mukaan, täällä halutaan lopettaa hoidot kokonaan.
Todella turvallisen tuntuista hoitotasoa, joutuipa sinne kuka hyvänsä. Meikän ne kärrää varmaan suoraa päätä jätteisiin, lajittelevatkohan ensin?

8 kommenttia:

 1. Voi itku tätä terveydenhoidon tasoa tai sen puutetta.

  Olen monesti sanonut ja sanon taas, että pelkään vanheta kun ei tiedä mihin joutuu, jos tulee isompia vaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunki alottaa YT-neuvottelut, erikoissairaanhoitoon menee liikaa rahaa!

   Poista
 2. Ei hemmetissä, taas tämmöinen juttu! Näitä on ihan liikaa... ja tuo, että jossain päin hoidetaan ja toisella puolella maata ehkä ei?! Niin epäreilua ja tarpeetonta kidutusta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alusta alkain meni kaikki pieleen, kaks ja puol kuukautta sai kitua ennenku leikattiin. Tutkittiin yks kohta, sitten pari viikkoa taukoa, sitten tutkittiin toinen kohta jne. En luota enää tippaakaan tämän sairaalan hoitajiin tai lääkäreihin. Hyvin välinpitämätöntä touhua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä! Jotenki tuntuu, et erikoistuneet lääkärit osais lukea potilaita ja tutkimustuloksia!

   Poista
 4. Meillä täällä seutukunnalla on periaate edelleenkin jotta kovin saireille ja ikääntyneille vain burana hoitoa. Tutkimuksiin ei juuri nykyisin pääse ja jos jankuttaa sanovat mene yksityiselle. Tämä on kaikki nykyisen hallituksen SYY ja hullummaksi menee kokoajan. Kaikki sote uudistukset ovat huonompaan suuntaan.

  VastaaPoista
 5. Buranaa tai Panacodia, siinähän se lääkitys on. Minä kans epäilen, että sote-uudistus vie sairaanhoitoa vielä huonompaan suuntaan.

  VastaaPoista