maanantai 28. maaliskuuta 2016

Huono päivä

Vitsailin Susulle, että luen hänen kirjansa Hedda ja Zen huonona päivänä. Nyt on tarpeeks huono päivä, vaikka huonompiakin tulee. Mielenkiintoinen sivu kirjassa on tämä, Hedda on niin aidoimmillaan ja voin jopa samaistua häneen. En tykkää tippaakaan kaiken maailman keräyksistä, annan apuni suoraan tarvitsevalle.
Käytiin taas sairaalassa 13v. vanhempi veljeni on ollut nyt siellä 8 viikkoa. Voi, miten toivoinkaan, että hän olis päässyt nyt pääsiäisen pyhinä käymään kotona. Ei, tulehdusarvot nousi taas ja kuumeilu jatkuu. Sydäntä kouraisi, kun katseemme kohtasivat ja näin kyyneleen vierähtävän poskelleen.
Miehinen mies, vahva auktoriteetti, itsekeskeinen, jopa itsekäs. Työ on ollut hänen elämänsä, viime kesänä kaikki muuttui. Senkin jälkeen on ollut hyviä päiviä ja toivon niitä vielä hänelle tulevaisuudessakin. Tautihan ei parane, mutta aina vois toivoa lisäaikaa. Mie en itke vielä, minulla on vielä toivoa hänen puolestaan.

15 kommenttia:

 1. Voi. Lämpimiä ajatuksia sinulle vaikka eivät asiassa auta, mutta toivottavasti juuri tuota: edes lämmittäisivät.

  VastaaPoista
 2. Ikäviä asioita, elämä heittelee. Voimia veljelle ja sinulle myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä ei todellakaan ole tasaista! Kiitos Rantis <3

   Poista
 3. Epätietoisuus on se kaikkein pahin asia kun ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Toivon kuitenkin että asiat menisivät parhain päin sillä vaikka sairaaloissa tehdään ihmeitä ja tietyissä tilanteissa ne ovat ainoa aihtoehto, niin omiin kokemuksiin perustuen ne eivät ole niitä parhaita paikkoja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Sitä väkisinkin joutuu näkemään kaikenlaista mikä vetää mieltä alas ja koti on aina koti. Voimia teille kumpaisellekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos OP :) Minusta lääkärin pitäs lähettää hänet Ouluun, koska täällä ei tulehduksen ydintä ole varmistettu. Uskoisin, että siellä on enemmän tietoa ja sen jälkeen olis vielä mahollisuus kantasolusiirtoihin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä jos viikkokausia joutuu sairaalassa olemaan, niin alkaa kaivata jo pois. On kurjaa nähdä läheisen kärsivän, kun ei mitään oikein voi tehdä... Toivottavasti veljesi vointi pian kohenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RH toivotaan! Laitoin "hätäpostia" hänen tytölleen ja tullee huomenna Etelä-Suomesta. Hän on hoidellu nyt isänsä asioita.

   Poista
 6. Vakava sairaus koettelee sairasta ja koko hänen lähipiiriään. Voimaa toivotan ♥

  VastaaPoista
 7. Näin tv:stä Riki Sorsan "mainoksen", tai siis varoituksen. Vakava sairaus. Oma äitini 90v., istuu liikuntakyvyttömänä ja puhumattomana hoivalla, järki kyllä tallella ja varmaan suurin osa muististakin... kovaa on tämä elomme. Kun kotona sairastaa joku, niin koko kotiväki sairastaa. Sairaus istuu olkkarissa kuin virtahepo kotonaan. Voimia toivottelen, ja niitä hyviä hetkiä, jotka eivät ole hektisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on oma kohtalonsa! Veljen tilanne on nyt niin huono, että vain ihme voi auttaa. Olen kuitenkin hänen tukenaan, niin paljon kuin pystyn. Kiitos Vilukissi, niitä tarvitaan.

   Poista