tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kokovartalokesätauti

Eilen aamulla aloin laittautumaan töihin, kun posliinipönttö alko soimaan vallan tihiästi, jossain vaiheessa sain soitettua yököille, et parasta alkaa kyselemään sijaista. Siitä väsyneenä nukuin ja heräsin jossain vaiheessa taas soittamaan pomolle, auliisti lupas tänki päivän sairasteluun. Huominen ja ylihuominen ovat sitte viralliset vapaat. Joku kerto, et eilen ois ollu lämmin päivä. Kummallinen ihminen, jos kurkku on kippee (eilen jo oli) niin miehän nukun.
Äsken mittari näytti +25 pilvistä, viijen metrin matka postilaatikolle ja minua paleli. Maha mouruaa kummasti vieläki, joten eiköhän tästä unten maille taas.

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Jotain outoa

Lähes vuojen työttömän jakson jäläkeen olen töissä, heinäkuun loppuun. Toivottavasti kroppa kestää, pää hajoaa joka päivä siihen häslinkiin, mut ei auta.
Varasin työterveyteen ajan kaulapatin takia, ilmeisesti imusolmuke. Toivottavasti pääsis verikokeisiin, niitäkään ei ole otettu aikoihin. Syy miksi haluan käyvä näyttämässä pattiani, muutama lähi-ihminen on sairastunut syöpään juuri pienen patin alusta. Yksi heistä haudataan ensi torstaina.
Neuloin kuvioltaan ja muodoltaan epäsymmetrisen huivin, hyvin toimiva :)

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tök-tök

Täällä on vieläki vaatimatonta kukkailua. Kullerot ja tuomi nupuilla, paikoin kukkivat.
Keräilin kasveja kuivattavaks ja kiehautin osasta juoman. Koivua, vattua, villiruusua, horsmaa ja  mesiangervoa.
Illalla ei kone suostunu yhteistyöhön. Eilen oltiin iltapäivä mökillä, aurinko räkötti koko ajan. Tietenki tuuleskelikin, jotain saatiin aikaan, mut mökin siivous jäi toiseen kertaan. Äijällä ei onnistunu pikkupirtin katon paikkaus, ei pysyny katolla :) Onneks tuli ihan sievästi alas tikkaita myöten.