perjantai 18. syyskuuta 2015

Lapin mies

Tällä viikolla on sairastettu flunssaa ja silti on tullut käveltyä. Olen hakenut eskarilaista, vienyt, hakenut ja vienyt. Pääväylällä missä kulkee linkkaritki on aitaa enemmän kun parsinavetassa. Kurvaile sitten sieltä tänne ja tuolta sinne. Olen hakenut netistä Minecraft pelejä, vielä ei ole oikeata löytyny. Laputtanu kirppistavaroita, niin, että kämpässäki joutuu pujottelemaan. Mollin sivuilla käyn päivittäin kattomassa ne samat muutaman tunnin työt, joihin minulla ei ole edes mahdollisuuksia.

12 kommenttia:

 1. Kattelin tuolla Eteläkeskuksessa että aikamoisia rännejä pitkin polkupyörillä ajavat Kontin jälkeenkin... Ei vaan jaksa tajuta miksi joka paikka on tongittu ylösalaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kaupungin zydeemejä ei ymmärrä erkkikään :)

   Poista
 2. Flunssaa täälläkin, kolmas viikko alkamassa, pah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vasta ensimäinen viikko, yskän ryskettä yökauvet :( Paranemisia Susu!

   Poista
 3. Ihailen suuresti näitä sun lyhyitä ja ytimekkäitä päivityksiä :) ja mietin nytkin, miteköhän olisin eksyksissä vanhassa kotikaupungissani, jos joutuisin siellä seikkailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh, mie en osaa rönsyillä kirjoituksissa, toisaalta elämäni on yksinkertaista :) Paikalliset asukkaatkin on hämmennyksissä, siitä mistä eilen pääsi, ei pääsekkään tai on ympyröitä ympyrän jälkeen, liikennevalot on pois ym.mukavaa.

   Poista