torstai 23. heinäkuuta 2015

Tännään vähä enemmän järissään

Eilen oli vähän erilainen aamu, herätys normaalisti klo 5, silmälasit, känny ja vesilasi kouraan ja ylös. Seuraavaks pää otti ohjat ja jalat yritti vauhilla perässä, suunta oli vasempaan ja, kun kämppä on pieni törmäsin hetimiten ruokapöytään ja rämähin lattialle. Suuri huoli oli, ettei vesilasi kaatunu, sitte huomasin kyynärpäät ja polovet verillä ja käsivarressa kunnon kipuileva mustelma.
Vasemmalle kallellaan soitin töihin ja työterv.asemalle, sieltä menin päiväks palelemaan neuron päivystykseen. Tiagnoosi oli asentohuimaus, tänään otin sitte töissä melko rauhallisesti. Ei mittään äkkipyörähyksiä, eikä ääriliikkeitä.
Loppuajan vuorotki vaihtu pyllylleen ja viikonloppuna pitäs parissa tunnissa opastaa työummikko työskentelemään yksin. Kehuthan siitä saa :)

10 kommenttia:

 1. Voi sinua, hankalaa tuo huimaus. Sen kanssa opittava elämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole vielä noin rajuna tullut, josko oppis hiljentämään vauhtia :)

   Poista
 2. Voi harmi. Vaarallistakin voi olla, jos kaatuu pahasti. Onko siihen mitään apua saatavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noihin ole lääkitystä, heittäytyy vaan tosi vanhaks ja liikkuu tosi hitaasti :)

   Poista
 3. Ai, mie menin ajattelemaan onneksi ei tuon vakavempaa. Tosin tämä on maallikko luokitus... hoitajana sitä pelkää aina vaikka sun mitä joten tuokin digu muiden mahdollisuuksien rinnalla muutui pliisuksi. Js menin googlettamaan että mitä se työikäisillä tarkoittaa... hakusanaksi kirjoitin asentohoito.... ja se onkin sitten sen hyvänlaatuisen hoitomuoto.... kyllä se kana sokeanakin joskus nappaa jyvän.

  HAH.... sitäkö epäiltiin? Hyvänlaatuinen asentohuimaus.... tämän päivän lääketieteelliset tutkimukset päättyy tähän. Ei muuta kuin roikottamaan päätä sängynlaidan yli asentohoitona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkärin sanaan on uskottava. Kovastihan ne yritti kysellä, eikö olis pahoinvointia, sitten se johtus korvista.

   Poista
 4. Äh, inha vaiva, etenkin, kun saa aikaan kolhuja ja mustelmia.

  Niskan venytely ja hartialihasten pehmentäminen auttoivat aikanaan itseäni tuon vaivan kanssa. Lempeää venytystä, ehkä käynti hierojalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo semmonen kokemus, et sais jäähä ainoaks. Itekki epäilin niska-hartiaseudun jumitusta.

   Poista
 5. Sun asentohuimaus onkin sitten hieman rankempaa laatua kuin mun (pyöritti lähinnä vaan makuulla ollessa - ei voinu kaatua, korkeintaan pudota sängystä) mutta siihen kyllä autto se Outin mainitsema asentohoito...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kolmikymppisenä oli mullaki tuota "makuulla maailmanpyörässä". Tätä huimausta en kyllä jaksa, jos näin rajuna alkaa tulemaan.

   Poista