sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tök-tök

Täällä on vieläki vaatimatonta kukkailua. Kullerot ja tuomi nupuilla, paikoin kukkivat.
Keräilin kasveja kuivattavaks ja kiehautin osasta juoman. Koivua, vattua, villiruusua, horsmaa ja  mesiangervoa.
Illalla ei kone suostunu yhteistyöhön. Eilen oltiin iltapäivä mökillä, aurinko räkötti koko ajan. Tietenki tuuleskelikin, jotain saatiin aikaan, mut mökin siivous jäi toiseen kertaan. Äijällä ei onnistunu pikkupirtin katon paikkaus, ei pysyny katolla :) Onneks tuli ihan sievästi alas tikkaita myöten.

10 kommenttia:

 1. Sitä tuijottaa niin tätä yhtä kohtaa joka tästä sohvalta näkyy ettei tuomet kuki ja kohta kesä onkin ohi. Nurmikkokaan ei tahdo tässä pihassani päästä alulle talven jäljiltä kun on sen verran varjoinen paikka että lumet sulaa myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tästä ikkunasta nää, kun ökyjen aitoja. Eivät laita kukkiakaan, kun ovat jatkuvasti menossa. Ei sentään tarvi maalle mennä nähäkseen luonnon kukkia, mökkikin on kaupungin puolella :D

   Poista
 2. Hui, onneks tuli tikkaita pitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja suunnitelmat jatkuu toiseen harjotukseen, rakentaa pienet tikkaat katon lappeelle :)

   Poista
 3. Eipä ole katon korjaus keli tällä tuulella, huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuulee joka päivä! Onneks rakennus on yks kerroksinen.

   Poista
 4. Jänn'ä juomakoktaili, millaisia vaikutuksia sillä on ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin poistaa nesteita ja onhan siinä paljon vitamiineja. Eikä tarvi välttämättä kiehauttaa, kun kaataa kuumaa vettä päälle. Seuraavaks keräilen kukintoja, jahka kukkivat :)

   Poista
 5. Olipas kiva mehustusvinkki!!!
  Oikein säikähdin...vai tuli äijä alas, heh, tikapuita pitkin. Toki se on isoa älykkyyttä tulla tikapuita pitkin, joskus tulevat nopeasti räystään yli.

  Täällä on kuule kylmä...tulee, joka jestaksen päivä tuulee ja paljon on satanutkin. Eilen pyöräilin: takki ja hanskat ja kaulahuivi...lakkia en kehdannut laittaa...ei kesästä tietoakaan! Ollaan toki lähella rannikkoa, että aina tullee muutenkin mutta tämä mun kutsumani sirokkotuuli on aivan jotain, mitä ei tahdo järki käsittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen kuivasin enemmänkin kasveja talven varalle, mukava juoma lämpimänä tai kylmänä. Ei yksi pääsky kesää tee, eikä näy usiampikaan tekevän :) Tuulee ja välillä ropsauttaa vettä.

   Poista