tiistai 12. toukokuuta 2015

Enkulin musahaaste

Tämän pitäs olla Atc-kortin tapanen, mitat on oikein, mut ei mitään tietoo muuten. Ensimäinen kortti tätä lajia ja saattaa olla viimenenki :)

6 kommenttia:

 1. Mie oon joskus miettiny, mitä ne oikein on... mutta ilmeisesti mitat kuuluu olla ainakin kohillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkasin vähän tietoja ja siinä se oli. Sorminäppäryyttä, eikä sommittelusilmää ole!

   Poista
 2. Ihana kortti ja tosi mainiosti olet saanut mahtumaan paljon pieneen korttiin.
  Täällä atc-aiheesta lisää http://fi.wikipedia.org/wiki/ATC_(keräilykortti.
  Näitä kortteja olen tehnyt nyt kaksi vuotta ja ideanahan on se, että kuka vaan voi varata toiselta kortteja ja kortti vaihdetaan ilmaiseksi itsetehtyyn korttiin. Laitamme vaihtokuoriin pienen etran, joka on yleensä pieni askartelutarvike, leikekuva tai mitä vain, jota toinen saa käyttää uusiin kortteihinsa jne. Varaisin tämän korttisi heti, koska olet näköjään luonnonlahjakkuus, mutta en raski, koska tämä on sinulle ensimmäinen korttisi. Näissä korteissa tekniikka on vapaa, saa piirtää, maalata, tehdä mitä vain lehtisilpuista tai ilmaiskuvista, saa koristella miten vain, joten tämä on pikkumuodossa olevaa taidetta. Älä ihmeessä lopeta näiden korttien tekoa. Minä tilaan korttipohjat vamiina Matkukuus nimisestä paikasta. Korttipohjan voi toki leikata vaikka sokeripaketin pahvista. Mitta on vain tärkeä, koska monet laittavat vaihtokortin säiltystaskuun.

  Ihanaa, että tulit haasteeseeni mukaan. Minä arvon aina voittajan toiveen mukaisen palkinnon jkuukausittain a uusi haaste tulee joka kuukausen 1.päivänä.
  Ihanaa, että inspiroidut tekemään elämäsi ensimmäisen atc-kortin ja toit sen haasteeseeni. Kiitos ja onnea arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enkuli tiedoista ja kehuista :D Aika näyttää puhkeaako innostus :)

   Poista
 3. Minulla ei ollut mitään tietoa millaisia noiden korttien ja tekniikoiden pitää olla. minua on haastettu vaan kun en tiedä on jätetty väliin.

  VastaaPoista
 4. Sirkkis-enkulin kommentissa oli paljon tietoa, voi maalata tai piirtää :)

  VastaaPoista