keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Mitäpä tässä

Lääkekuurin viimenen päivä, aamukahvilla alko kumma kutina. Sitä sammaa on jatkunu koko päivän ja päästä polviin oon punasten pienehköjen läiskien peitossa. Toiset lääkeyliherkkyydet (jos tää on sitä) on olleet paljon kamalampia oireiltaan. Eräs asiantunteva taho ilmotti mulla olevan vauvarokon, kun uskallin epäillä vihurirokoks : o Mulla ei oo vihurirokon vasta-aineita kahen rokotuksen jälkeenkään. Aikapa kenties näyttää, mitä tää on.
Tuli terv.keskuksesta kolmannen kerran käyntimaksu, 14,70e, kun vuosimaksu on  vähän päälle 28e. Kuulema uus käytäntö, kait kertamaksuja vois maksaa, vaikka kymmenen, jos ei ite älyis jo eka kerralla pyytää vuosimaksua. Tai mikä käytäntö niillä onkaan! Olihan siihen lisäks 8e fys.terppa. Pieniähän nuo laskut on, mut ylläreitä.
Tänäänkin hamailtiin monta starwarssia ja metronia (muita en muista), mummokin sai hamajoulupukin ja lahjat :)

9 kommenttia:

 1. Mie sain kans ekan tk-maksun vuosiin... ja fysioterapiasta tullee sitten kans jossain vaiheessa. Kerro, jos saat tietää, mikä sua läiskittää!

  VastaaPoista
 2. AB-kuurikin noin pitkällä.... nokkosrokon kai tunnistaisit. Koholäiskiä punaisia ja kutisevia.

  Toivottavasti jokin nopeasti ohimenevä.

  VastaaPoista
 3. Vauvarokko son, joulua kohti vanahaki nuortuu vähän rivakammin. Ja sairaanaki mummo vaan painaa pitkää päivää kodinhoitajana, iso kiitos siitä <3

  VastaaPoista
 4. Minullakin on ollut vihurirokko kahdesti aikuisena joten se voipi olla sinullakin. Paranemista ja voimaannu ♥

  VastaaPoista
 5. Sanna-kerron, jos tähän tulee selvyys...ei jaksais taas mennä jonottaan..
  Outsa-ei nää juurikaan koholla oo, mut kutina on välillä sietämätön. Antihistamiini auttaa hetken. Toivotaan, etten tällaseks jää :)
  Miiruska-onneks ei vauvakuumetta :D Ole hyvä kultaseni <3
  Sirkkis-eikä, voiko se tulla monta kertaa? Kiitos toivotuksista<3
  Enkuli-kaikenlaista näkyy tulevan. Kiitos halii....

  VastaaPoista
 6. Meillä saa valita maksaako vuosimaksun vai joka kerta erikseen.
  Kaikenlaista rokkoa sitten, harmillista. paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Noihin terv.keskuksen maksuihin on tullut jokin muutos. Ainakin täällä. Taidat olla allerginen sille lääkkeelle! Meillä oli Pyryllä, 6v, tulirokkokin! Alkaakohan rokotkin nyt pyöriä, jotenkin niitä onmuka ollut vain lapsilla mutta nyt ovat aikuisetkin puhuneet kummallisista näpyistä.

  VastaaPoista
 8. Rantis-täällä oli ennen, joko vuosimaksu tai 2 maksullista käyntiä (joista tuli vuosimaksun verran). Kiits, ärsyttää tää kutina!
  Vilukissi- on tullu muutos, mutten muista onko siitä infottu. Niin, kaikkihan löytyy netistä. Vois jo poistua minun elimistöstä-lääkkeet ja allergia. Varmaan rokot ja muutkin lastentaudit muuntuu ja tulee tosiaan kelle sattuu.

  VastaaPoista