torstai 4. joulukuuta 2014

Kaks pimiää vastakkain

Heijastimien raavot pyöri pitkään pöyvällä, sain ne tehyks loppuun. Tässä on myös toistaiseksi tuntemattoman taiteilijan töitä :)
Pääsin kaupungin sijaisrinkiin ilman haastattelua, shp:n suhteen on tänään haastattelu. Eka työtarjous tuli jo, mut olen tuon sormen takia vielä sairiksella. Ensimäinen lääkekuuri ei tehonnut, eikä reiän teko. Nyt on niin tujut lääkkeet, et on pää ja muuki elimistö sekasin.
Eipä siitä enempää, kaikki polut on rahjustettava loppuun, joskus vielä kahteen kertaan.
Tänne sateli pehmosta, puhdasta uutta lunta. Kolan kahvaan en oo vielä tarttunu, vaikka eilen jo kävelin pikku lenkin normi vauhtia.

10 kommenttia:

 1. Hyyyy oliko se sun sormi niin pahassa kunnossa, että siihen piti reikä kairata?! Kamalaa... mikä sen on tulehduttanut?
  Heijastimet on tosi hienot!

  VastaaPoista
 2. Ollaanko met yhtä aikaa matelukunnossa?!

  Ja heijastimet tulee kyllä tarpeeseen näillä keleillä. Täksikin päiväksi on luvattu mollukkaa mutten menisi vannomaan. Mun pitäisi luopua omista ompeluksista mutta pelaan aikaa ja kohta net sanoo että pidä kuule ämmä hyvänäs. Ja puhun nyt ompeleiden poistosta mahasta enkä kässätöistä...hersk. Olisikin pitänyt joulumyyjäisissä yrittää myydä..... omg kukahan tässä sekaisin on.

  VastaaPoista
 3. Hui sitä sormea, paranis jo. Lunta, mitä se on?

  VastaaPoista
 4. Äh, sormea! Ja pääparkaa lääketokkurassa.

  Paranemisia!!

  VastaaPoista
 5. Sanna-kaikki alko ihan viattomasta nahanrepaleesta ja desinfioin kohan heti...kuitenki tulehtu. Reikä olis pitäny tehä eka kerralla, vaikken olis kestäny sitä, hyihh!
  Outsa-eipä näy mollukkata! Tulenko nipsiin tikit pois ja laitan sitte pikaliimaa, et suolet pysyy sisällä :D
  Rantis-voi, kun paranis. Lumi on valkoista, pehmeää, vaimentaa äänet ja sopiva määrä on sataa puhdas kerros suht.harvoin :D
  Susu-ähkin minäki. Muutenki on huono tasapaino niin kamalat myrkyt! Kiitos :D

  VastaaPoista
 6. Monta hienoa työtä poikinensa! Eläköön näppärät sormet! (täällä päässä niitä ei ole...vedin taas liian kiireiseksi koko eloni...päätyö ja Takataskun Joulu...ei ole vapaa-ajan ongelmia, ei.)

  VastaaPoista
 7. Mitä sinunsormessa ? kivat heijastimet.

  VastaaPoista
 8. Vilukissi-kiitos! Vai sulla ei näppärät sormet...sieltähän tullee solokenaan Takataskuun myymistä ja takataskuun rahnaa :D
  Sirkkis-tulehdus : ( Kiitos kehuista :)

  VastaaPoista
 9. Onnea työpaikoista! Minä olen kohta kahden työpaikan välissä (lue työtön), mutta periksi ei anneta. Kyllä joku fiksu työnantaja ymmärtää, että 6kymppinen nainen on voimavara. :)

  Nättejä kässätöitä oot tehä mutassu.

  VastaaPoista
 10. Nettis-kiits :) Siehän pääset mihin vain töihin :)

  VastaaPoista