maanantai 24. marraskuuta 2014

Maanantai

Salomoninsolmuhuivi Puro-langan jämistä. Soihtuköynnös innostu työntämään nuppuja (laskin 17kpl), harmi vain, kun eivät aukia kerralla. Aamusta hain antibiootit tulehtuneeseen sormeen ja samalla hain rtg lekurin ja fys.terpan lausunnot. 5 lumumbaa, eiku 5 lumbaalityyppistä nikamaa, presakraaliväli on mataloitunut diskusdegenaraation takia. Siinäpä tärkeimmät, jokaiselta yli nelikymppiseltähän löytyy nivelrikkoa.
TE-keskus on innostunut työllistämään minut, en nyt jaksa ajatella sinne mtn B-lausuntoa, kun sillä ei minun mielestä ole merkitystä. Laitoin ohjeistuksen mukaan hakemuksen sijaisrinkiin, eli samoihin paikkoihin, mihin palautin vasta avaimet. Ilmoitin tietenkin heti työkkäriin, miten hienosti olen toiminut.
Työtä vastaanhan minulla ei ole mitään, heti perjantaina oli työtä tarjolla. En ottanut sitä kuitenkaan vastaan, kun se on vähän kauempana, eikä minulla ole tietoa julkisen liikenteen kulkemisesta sinne. Joten halusin jonkun päivän varoitusajan ja mahd.haastattelun, kuten työtarjouksessa luki.
Siinä vaiheessa, kun menen sijaiseksi ja joudun hakemaan sairista, ehkä pikkusen nolottaa, mutta omaan napaan tuijottaminen, eli omat kivut tulevat kuitenkin etusijalle.

8 kommenttia:

 1. Ihana huivi ja kivoin värein ja lämpöinenki varmasti. Tuo sinun kukka on ihan jouluisen punanuppuinen. Tiedän ja tunnen nuo selkäkivut ja jaksamista toivotan sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ja mie tiedän mitä se tällä alalla on ja varsinkin tähän aikaan.... joululistat ja kaikki.... voi pyhä Sylvi!

  VastaaPoista
 3. Soihtuköynnös on ihan uusi tuttavuus minulle.
  Itseään on kuitenkin hoidettava, oli sijaisia tai ei. Koita jaksaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos-Sirkkis, nopsasti tuli huivi valmiiks! Varmasti tiedät nuo kivut, minulla helpottaa jo välillä....onneksi.
  Outi-Juu-Sylvia ja muut pyhät :) Onko niitä 9 vai 10 ylimäärästä vapaata joululistassa?
  Rantis-en ole ihan varma onko tuo kukka soihtu- vai tuliköynnös. Helppo kasvatettava kuitenkin. En aio vetää itteäni loppuun, varsinkin, kun en pysty lääkehuuruissa mihinkään!

  VastaaPoista
 5. Upea huivi! Ja turhaa nolostelet, eihän se sun vika oo, jos töihin käsketään, vaikkei oo kunnossa.

  VastaaPoista
 6. Äh, kipujen ja työelämän yhteensovittaminen on hankala yhtälö. Vaan työllä ei kannata itseään tappaa, joten oma napa ensin!!

  Upeat värit tuossa huivissa!

  Tulehdus sormessa? Äh, sekin vielä!! Paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sanna-haen aina sairislapun, vaikka omallakin ilmoituksella voi olla poies!
  Susu-näin on ja tympeää hakea lappuja toisensa perään. Kiits, hyvin onnistui, vaikka on kahta eri Puroa. Saas näkyä, vieläkö joutuu sormen aukaiseen, kun ei ole yhtään parantunut. Kaikkihan ne tulee kimpassa, sairaudetkin.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ensimmäistä adventtia! Joulu hiipii pikkuhiljaa koteihin..

  VastaaPoista