keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Matalaa profiilia

Ennen kulutushysteriajuhlaa, joku päätti, että olen ilman heräteostoksia, tai muitakaan hankintoja. Ruokaa tietenkin käyn, minimimäärän sitäkin, ei paastoa, eikä ylensyöntiä.
Apteekki on pakosta suosituin kauppa tässä parin viikon aikana. Ensin särkylääkkeitä ja glukosamiinia, sitten vitamiinia ja muita tarpeellisia "apuja".
Kävin tänään eka kertaa uudella pikapolilla, sisäänheitto oli hyvin sujuvaa, kiitos monen hoitsun. Sain lääkärinkin pikahaastattelun ja "taistelin" itteni alaselän tai oikeammin lannerangan röntgeniin ja ajan fys.terpalle. En suostunut hyväksymään, et minulla olis lonkassa bursiittia tai selässä noidannuolta.
Lauantaista lähtien on kävely, istuminen ja oik.kyljellä makaaminen ollut minimissä. Kyllä se taas tästä....

5 kommenttia:

 1. En ole kuullutkaan pikapolista.
  Toivotaan, että selviää mikä vaivasi on ja saat siihen hoitoa.
  Apteekki on minullakin varmaan se eniten käyty kauppa nykyään.

  VastaaPoista
 2. Ja röntgenin jälkeen taistelet sitten itsesi magneettikuviin, jos vika ei löydy. Syvältä tuollainen hektisyys terveydenhoidossa(kin).

  Toivottavasti saat nukuttua edes pätkissä.

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla pikapoliohjeet tuolla lehdessä jonka säästin ihan sitä varten että laitan sen muoviin ja seinälle.... vaan vielä on jäänyt.

  Toivottavasti saat apua.

  VastaaPoista
 4. Sinun oireilun merkit ovat minun selässä tuttuja. Voi sinä tytteli tuu niin terveeksi kun voit ja hoidata sillä fysio terapeutilla jos saisit apua.

  VastaaPoista
 5. Rantis-täällä alotti pikapoli terv.keskuksessa tän kuun alussa, vuoronumerosysteemillä mennään. Helpottaa tiimejä ja päivystystä. Hoitsut tosiaan ottaa vastaan ja lääkäri käy tarvittaessa huoneessa.
  Susu-välilevyt valuu maata kohti ja rikko jyllää, ainakin. Onhan se kuitenkin hyvä tietää missä vaiheessa mennään tai onko jotain muuta. Lääkityksellä, kipugeeleillä ja kylmäpusseilla olen saanut aika hyvin nukutuksi.
  Outsa-pikapoli oli myönteinen kokemus, mutta kuormitus oli valtava! Toivottavasti ainakin tulee tietoa ja lääkitystä.
  Sirkkis-uskaltaisko sanoa, että vanhenevien ihmisten vaivoja ; ) Nyt sen huomaa, että ilman kipuja liikkuminen olis ihan mukavaa. Kiva kuitenkin, että sinä voit jo paremmin : D

  VastaaPoista