lauantai 11. lokakuuta 2014

Hättee kärsimässä

Eräs tietty taho tunki minulle reitittimen ollessani edesvastuuttomassa tilassa, elikkä pahimmillani sairas.
Tämä henkilö soitti jokin aika sitten ja annoin hänelle selkeän palautteen, ettei nettiyhteyteni parantunut yhtään. Reitintä on ladattava turhan usein, joten sain vinkin, miten sen voi ladata tietokoneen kautta. Sen jälkeen alkoi ongelmat läppärissäni, akku ei lataudu ja kone sammuu millon sattuu. Nyt ole pönkännyt johdon tiettyyn asentoon, joten pystyn kirjoittamaan tämän. Vika on joko johdossa tai koneen puolen virtajohtokappaleessa. Jos tuo hankalampi vaihtoehto on kyseessä, niin onko kenelläkään tietoa, missä kantsis kone korjauttaa?
Niin minähän en suinkaan ole nettiriippuvainen : D

5 kommenttia:

 1. Onko paikkakuntasi Rovaniemi? Jos on, niin siellä on tällainen ainakin, josta kannttaa kysyä:
  http://www.roiatkpalvelu.fi/

  VastaaPoista
 2. Sirkkis-ei haittaa : D
  Rantis-suurkiitos!!

  VastaaPoista
 3. En osaa neuvoa! Mä ripustaudun aina tyttäreni kaulaan, kun se saapuu Treelta käymään. Mullakin tökkii kone, mutta ei noin pahasti kuin sulla. Mulla on kiinteä laajakaista ja luulen, että ne ovat parhaimmat. Toki täällä kellarissani, missä koneeni on, ei mikään mokkula toimisikaan. Sanotaankohan niitä enää mokkuloiksi, ei kait. Nettitikku?

  VastaaPoista
 4. vilukissi-minun hätäapu on etelässä, eikä tuu lähiaikoina tänneppäin! On nettitikku, mokkula, reititin. Kaameilla vempeleillä on monta nimeä! kiinteä yhteys olis varmaan paras, eipä auta itku markkinoilla.

  VastaaPoista