perjantai 26. syyskuuta 2014

Toinen talvipäivä

, kuvissa. Tänäänhän on jo kolmas lumi maassa, joskaan ei kaikki edelliset lumet sulaneet, vielä. Muistan yhen syksyn, kun eka lumi sato syyskuun lopussa. Muuten ei hätää, mutta rassaa hermoja, kun tulee jäätä, tulee lunta, sulaa, sataa, jäätää. Kunnon talvi tulee ties koska?

10 kommenttia:

 1. Just jossain lööpissä seisoi, että lämmin syksy jatkuu jouluun asti. Mie vihaan näitä etelän lämpimiä, mustia, harmaita, märkiä ja pitkiä syksyjä!!!

  VastaaPoista
 2. Kauniin värinen polkupyörä:)

  VastaaPoista
 3. Sinne pohjoiseen sanottiin säätiedoissa jotta talvista on. Meillä nyt sataa vettä ja myrskyinen tuuli puhaltaa. On kauniin värinen pyörä ja onko sinulla nastarenkaat pyörässä ?

  VastaaPoista
 4. Suomi on aina liian etelässä ja ei yllä tänne myrskyineen eikä lumettomineen jouluineen yhtä varmasti kuin muualle Suomeen. Sen on täällä asuessa huomannut.

  No, täällä jo lumet on sulanut mitä nyt sitä jäätikköä tuolla luultavasti vielä paikoin polkujen kohdalla metsässä. Toiveissa että tänään sulaa.

  VastaaPoista
 5. Sanna-sanotaan, ettei vuodet oo veljiä keskenään, kummasti ne vaan toistuu. Ehkä nykysellään jouluks tullee kunnon talavi täälläki.
  Rantis-eiks ookki, mulla vaan melkein käyttämätön. Ei kestä paikat pyöräillä!
  Sirkkis-tuli täälläki vettä illalla ja yöllä, nyt on pienet luminöttöset jälellä. Pyörä läks talvitelolle, ei ole nastoja. Siinä on liian pieni takarenkaan keskiö ja paksut renkaat, raskas polkea.
  Outsa-jäätikköä näyttäs olevan, sulaahan se. Mulla on vielä ikkunat ulkoa pesemättä : (

  VastaaPoista
 6. Puhallan täältä etelästä lämmintä ilmaa, jotta jäät sulaisivat ja oikea talvi ei tulisi sinne ihan vielä. Puuuuuuuuuuuuuuuuuh!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Susu, lämpöä kaivataan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin : D

  VastaaPoista
 8. On tää jännää, että vaikka asuaan samassa maassa, niin sulla on lunta ja mulla vihreä nurmikko. Samaa mieltä kanssasi eli lunta sitten kunnolla maahan, ettei ole jatkuvasti liukasta.

  VastaaPoista
 9. Vai että oikein jo luntakin! Minä vielä en-odota lunta. Voi jestas, miten sieppaakin, kun mennään kylmiä aikoja kohti. Pimeys ei haittaa, sen korvaa lamput ja kynttilät mutta tämä kylmyys. Tai vielä on lämmintä riittänyt mutta ei varmaan enää kauaa.

  VastaaPoista
 10. Nettimartta-lumi on lähes muisto vain, näin tänään vielä pikkupikku kasan.
  Vilukissi-Joensuuhun ehti lumi ennemmin! Alkaa se kerrospukeutuminen, sitten, kun ei riitä sekään jäähään kotia...kait : D

  VastaaPoista