lauantai 12. heinäkuuta 2014

Virallinen vapaa

Viis hikoiltua työpäivää poiki kaks palkallista vapaata. Liljapenkistä on enää puolet jälellä, liekkö sipulit märänneet maahan. Juhannusruusuakin taitaa vaivata kuivuus, kun tiputtelee heti terälehtensä. Toivoisin kyllä jo yhen sadeyön, varsinkin, jos jokakesäinen kukkien/puutarhanhoitopesti alkaa lähiaikoina.

9 kommenttia:

 1. Sulla on noita ihania vanhoja keisarinliljojakin?? Noita oli meillä kotona Saarenkylässä, ja täällä kasvaa enää yksi, kun ei ole oikein hoidettu perennoja. Ja liljakukkojakin on.

  VastaaPoista
 2. Kuivaa on maa meilläkin ja yösateita toiveena. Ihanaa lomaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Meillä iso osa juhannusruusujen nupuista mätäni kesäkuun sateisiin. vai liekö joku ötökkä, en ole löytänyt niistä. Mutta nyt on ollut niin kuivaa, että vettä kovasti kaipaisin minäkin.
  Eilen löysin uudesta liljapenkistäni 3 kpl liljakukkoja, yäk:(

  VastaaPoista
 4. Sanna-kovin vähiin käy keisarinkruunutkin, mikä lie vikana :(
  Sirkkis-kiitos<3 Täällä on pilvistä, mut eivät taija olla saepiliviä.
  Rantis-Tarkkailin tänään muitaki juhannuspuskia, niin yhtä huononnäköset kukat niissäki. Oisko pari kovatuulista päivää vielä vaikuttanu siihen! Toivottavasti pysyvät liljakukot kaukana täältä!! Kukahan tanssis sadetanssin......

  VastaaPoista
 5. En tiedä mikä lienee tässä pihassa kun aamuisin nurmikolla kävelee niin vesimärkänä se on eli yökosteus on kyllä merkki siitä ettei tämä kohta ainakaan mikään kuivakohta ole.

  Minulla tässä kuumien aikana monta vuoroa ja vielä jatkuu ensi yöllä. Kyllä jaksankin, onneksi tajusin kulkea autolla.

  VastaaPoista
 6. Luulin ensin, että päivänliljapenkissä kasvaa oranssistakin päivänliljaa mutta kruunuhan se olikin. Molemmat mun lempparikukkiani! Syvällä kesässä ollaan...yökastekin sen jo todistaa...

  VastaaPoista
 7. Outi-huomasin aamulla mökillä yökasteen ja siellä rippasi pikkusen vettäki.
  Vilunen kissi-mie oon nähny tuota päivänliljaa pikkusen oranssiin vivahtavana.

  VastaaPoista
 8. Mukavia vapaita! Mulla on semmonen tutina, että päivänliljat taantuu, jos niitä ei jaa välillä.

  VastaaPoista
 9. Nettis-Kiitos! Nyt nää vaihtu jo työtön päiviks, samahan se on millä nimikkeellä lorvailee :D Kyllä ja siihen jakamiseen tarvitaan kaikki maholliset työkalut!

  VastaaPoista