tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kierrän kierrän ympyrää...

Laitetaas vanhoja kuvia. Ylempää kuvaa ei tarvi paljoa selitellä, siinä on Rovaseudun ainut OP:konttori. Talon takana on parkkitilaa, johon SantaClaus hotelli aikoo laajentaa Korkalonkadulla. Alemmassa kuvassa on Kalotinlinna, joka liittyy ed.mainittuun hotelliin. Kuvan oik.reunassa on suunilleen Totokahvilan paikka Koskikadulla.
Eilen kävelin kiireissäni hampilekurille ja pakokaasun katkut ja hiekan pöly saivat aikaan, että tänä aamunakin tuntu kurkussa karheelta. Tämä päivä on tullukki kierrettyä kämppää ympäri, mihinkään ei osaa asettua. Tuntuu, että aikataulutuskin epäonnistuu, hain sentään työlistan parin viikon päähän.

7 kommenttia:

 1. Jopa onkin linna! Toton kahvilan yhteydessä oli Pullapuoti, jossa oli niin herkulliset leivokset - tai ainakin muistan, että ne näytti herkulliselta, en tiedä oliko mulla koskaan mahdollisuutta ostaa niitä. Olen mie ainakin kerran siinä pienessä puutalossa ollut kahvilla...

  VastaaPoista
 2. Sanna-muistan ainaki paripullat, rommileivokset, koiranluut.....se paikka ei varmaan ollut koskaan tyhjillään.
  Sirkkis-kiitos samoin sinulle, raikasta huhtikuuta<3

  VastaaPoista
 3. Kerrankin kaksi kuvaa jotka osasin paikallistaa heti. Usein ei edes kertomasi asiat saa kuvia kohdalleen. Enhän tosin nosta katsetta kulkutiestä joten paikallistan lähinnä katutasolta asioita.

  VastaaPoista
 4. Outi-Kalotinlinnassa tuli käytyä paljonkin, kun siellä oli vaateliikkeitä. Nyt en osaa sanoa mitä se pitää sisällään. Joskus on mukava tuijotella taivaita :D

  VastaaPoista
 5. Onneksi valokuvassa oli päiväys, mietin kauan, että miten kummassa vieläkin on joulukuusia jossain. En ole aikaisemmin moittinut katupölystä mutta tämä kevät on ollut tosi kamala pölyn takia. Luntahan täällä ei ole ollut oikeastaan mitään sitten ... jaa-a, helmikuun alun jälkeen, joten pölyä on.

  VastaaPoista
 6. Vilukissi-joo, mut onhan meillä Napapiirillä joulu ainainen :D Täällä joutuu kärsimään vielä kauan hiekan pölystä, kun on lunta ja jäätä.

  VastaaPoista